Riksja Travel Georgië

Naar boven

Overnachten in Georgië

Vervoer & verblijf

Georgië uitzicht
Overnachten Georgië

Waar slaap je in Georgië?

Tijdens je reis met Riksja Georgië slaap je op sfeervolle overnachtingsplekken die passen bij de omgeving waar je op dat moment bent. We zijn op zoek gegaan naar charmante, kleinschalige accommodaties, die zorgen voor afwisseling in je reis. Zo overnacht je in lokale guesthouses die gerund worden door gastvrije Georgiërs, zoals in Signagi. De guesthouses wissel je af met een waanzinnig hotel met spectaculair uitzicht op de bergen van de Kaukasus in Juta. In de hoofdstad Tbilisi slaap je in een comfortabel boutiekhotel en in badplaats Batumi in een knus hotel in het oude centrum.

De slaapplaatsen van Riksja Georgië hebben we zelf bezocht en uitgekozen. Naast de gastvrijheid van de gastgezinnen en het personeel hebben we ook gelet op de netheid en hygiëne van de accommodaties. Tot slot hebben we per hotel gekeken naar een goede ligging en een fijne prijs/kwaliteitsverhouding. Zo kom je echt op de leukste plekjes terecht! We helpen je graag met het combineren van de leukste plekken met behulp van onze bouwstenen.

Hieronder vind je de accommodatie categorieën die wij aanbieden in Georgië.

Karakteristieke accommodaties

Slapen in een sfeervol boetiekhotel op een goede locatie middenin Tbilisi en slapen in een houten lodge tussen de bergen in Svaneti zijn goede voorbeelden van karakteristieke accommodaties. Het leuke van Georgië is dat je veel verschillende type accommodaties in deze klasse kan vinden.

Special Stay accommodaties

Bij een aantal bouwstenen bieden we ook een extra bijzondere overnachtingsplaats aan. Doorgaans zijn deze Special Stay’s iets prijziger dan normaal, maar het maakt je ervaring wel compleet. Deze accommodaties zijn vaak wat luxer of hebben iets unieks. De bouwsteen bij Kazbegi waarbij je in een hotel met spectaculair uitzicht vanaf je bed de bergen in kijkt is hier een mooi voorbeeld van. Evenals de bouwsteen bij Vardzia waarbij je in een mooi resort in de bergen verblijft.

Overnachten Georgië
Georgië guesthouse

Overnachten in een lokaal guesthouse

Een overnachting bij een lokale familie is een belevenis die je niet wilt missen in Georgië. De bevolking is ontzettend gastvrij en doet er alles aan om je verblijf naar wens te maken. Ze koken voor je en delen graag hun zelfgemaakte (!) Georgische wijn met je. In alle gevallen heb je je eigen slaapkamer en in de meeste gevallen heb je ook je eigen badkamer. Ondanks dat de kamers eenvoudig kunnen zijn, zijn ze van alle gemakken voorzien. Zo slaap je bijvoorbeeld in Signagi in een sfeervol guesthouse.

background-pattern