Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Waar in IJsland vind je reis plaats  NOG AAN TE PASSEN

Je Lapland-vakantie begint in Rovaniemi, een stad die vrijwel op de poolcirkel ligt. Je kunt ervoor kiezen enkele dagen in Rovaniemi te blijven en hier verschillende excursies te doen, zoals een huskysafari, sneeuwscootertocht of neem een lesje ijsvissen. Je kunt er ook voor kiezen om een verblijf in Rovaniemi te combineren met de plaats Luosto, zo’n anderhalf uur van Rovaniemi – per gewone bus, niet per rendierslee hoor. Wie wil kan ook nog een nachtje in een echt ijshotel slapen, waar zowel je bed, de muren als de cocktailglazen van ijs gemaakt zijn.

Qua vervoer maken wij zo min mogelijk gebruik van de auto, omdat de Lappen dat met zo’n dik pak sneeuw ook niet doen. Tijdens je Lapland-vakantie combineer je een sneeuwscootertocht, een Lapland huskysafari en de bus met elkaar. Volgens ons de leukste en meest authentieke manier om rond te reizen.

Hoe kan ik een reis boeken?

Op de website vind je rondreizen die wij alvast voor je in elkaar hebben gezet. Natuurlijk blijft er voor jou nog genoeg te kiezen over. Wil je bijvoorbeeld graag in een knusse cabin slapen in plaats van een hotelkamer in Rovaniemi? Kies dan voor een upgrade bij het hotel. Ook kun je zelf kiezen welke excursies je wilt toevoegen aan je Lapland-vakantie. Want de een wil liever sneeuwscooteren en ijsvissen, terwijl de ander juist graag een wandeltocht maakt met speciale sneeuwschoenen. Zo kun je je eigen activiteitenprogramma kiezen.

Als je eigen reis hebt gebouwd op de website en er helemaal blij mee bent, kun je hem direct boeken. Wij gaan dan voor je aan de slag om alle reserveringen voor de hotels en excursies te maken. Vind je het lastig kiezen en wil je eerst graag nog wat advies? Ook dat kan natuurlijk. Je kunt dan je reisplan naar ons sturen en dan kijken wij eerst nog even met je mee. Je kunt dan ook gelijk je vragen stellen, als je bijvoorbeeld nog ergens over twijfelt of meer info wilt. Wij kunnen dan een reisvoorstel voor je maken, die je daarna via de website kunt boeken.

Onze lokale vertegenwoordiger

In Lapland werken wij nauw samen met een lokale partner. Onze partner is gevestigd in Rovaniemi, Finland. Bij aankomst op de luchthaven staat een Engelssprekende vertegenwoordiger je op te wachten. Samen zoek je bij hun kleine kantoor op de luchthaven de warme thermokleding uit voor de komende week. Bij de reisbescheiden die je van ons krijgt voor vertrek, tref je het contactadres en de telefoonnummers van de lokale partner. Er is een noodnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is, zodat je ter plaatse altijd op ze kan rekenen voor hulp of vragen.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen