Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Wadi Rum uitzichtRondreizen in Jordanië

Jordanië staat bij velen toch wel bekend om de verborgen stad “Petra” en het moeiteloze drijven in de Dode Zee. Toch is er nog zoveel meer. . . Reis met eigen huurauto door het berglandschap over de Kings Way of laat je per privé chauffeur ontspannen vervoeren via ruïne stad Jerash naar Bedevaartsburch Kerak of Mount Nebo en aanschouw het beloofde land dat Mozes hier zag. Geniet wandelend door het Dana Natuurpark van een van de groenste gebieden van Jordanië.

Neem een kijkje op de kaart van Jordanië om een idee te krijgen van de routes via de dorre woestijn, de wat minder bekende kruisvaarderskastelen in het binnenland en de stadse levendigheid in Amman, Petra en Aqaba. Riksja Jordanië regelt het vervoer waar jij je het prettigst bij voelt dit kan per huurauto, bus of privé-chauffeur zijn.

Hoe kan ik een reis boeken?

Op de website vind je rondreizen die wij alvast voor je in elkaar hebben gezet. Natuurlijk blijft er voor jou nog genoeg te kiezen over. Wil je bijvoorbeeld graag in een comfortabele accommodatie slapen, dan kies je voor een upgrade. Ook kun je zelf kiezen welke excursies je wilt toevoegen aan je Jordanië reis. Zo kun je je eigen activiteitenprogramma kiezen.

Als je je eigen reis hebt gebouwd op de website en er helemaal blij mee bent, kun je hem direct boeken. Wij gaan dan voor je aan de slag om alle reserveringen voor de hotels en excursies te maken. Vind je het lastig kiezen en wil je eerst graag nog wat advies? Ook dat kan natuurlijk. Je kunt dan je reisplan naar ons sturen en dan kijken wij eerst nog even met je mee. Je kunt dan ook gelijk je vragen stellen, als je bijvoorbeeld nog ergens over twijfelt of meer informatie wilt. Wij kunnen een reisvoorstel voor je maken, die je daarna via de website kunt boeken.

Jordanië reis uitzichtReizen met een privé-chauffeur
Tijdens de reis word je door een privé-chauffeur rondgereden die jou de mooiste plekjes van dit land laat zien. Zelf vonden wij dit een erg leuke manier van rondreizen, omdat je zo niet op de weg hoeft te letten en volop kunt genieten van de indrukwekkende omgeving. Daarnaast weet de Jordaanse chauffeur enorm veel over het land en kan jou (in het Engels) veel vertellen over de cultuur en de bezienswaardigheden. Om chauffeur in de toeristenbranche te kunnen zijn, dien je in Jordanië een opleiding te hebben gevolgd en over een diploma te beschikken. Onze lokale agent controleert dit altijd, je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je door de chauffeur naar een verkeerde plek wordt gebracht.

Reizen met een eigen huurauto

Ook het rijden met een eigen huurauto is een prettige manier om door Jordanië te reizen, het geeft je namelijk alle vrijheid. In het begin wellicht even wennen, maar als je in Nederland kunt autorijden dan kun je ook in Jordanië autorijden. De hoofdwegen zijn zeer goed geasfalteerd en plaatsen worden duidelijk aangegeven.

Wadi Rum gids en kameelOnze lokale vertegenwoordiger

In Jordanië werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat. Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Jordanië reis, in goede handen bent.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen