Ontmoet Riksja in levenden lijve

Op deze beurzen staan wij dit jaar!

Telefoneren, mailen en chatten? Dat is wat wij normaal gesproken veel doen tijdens het samenstellen van de reis. Maar we vinden het nog véél leuker om een het gezicht achter het mailadres te leren kennen en face to face het over de reisplannen te hebben. Of wellicht heb je nog geen idee welke bestemming het gaat worden. Dan inspireren we je graag.

Door het jaar heen vind je ons geregeld op beurzen, zoals de Vakantiebeurs Utrecht, het Verre Reizen Event in Den Haag en Antwerpen, de Beurs voor Bijzondere reizen in Amsterdam én Breda en de Vakantiesalon in Antwerpen. Via deze pagina houden we je op de hoogte waar we staan. Lees hieronder waar en wanneer je ons kunt vinden!

Bijzondere reizen beurs amsterdam

Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

19 en 20 januari 2019

In de grote kerk van Breda vind je ons dit jaar tijdens de vakantiebeurs voor bijzondere verre reizen.

Bestel je kaartjes hier. We geven ook een aantal kaartjes gratis weg. Hebben? Stuur ons een mailtje!

Locatie:
Grote Kerk
Kerkplein 2
4811 XT Breda

Standnummer: 25

 

Riksja Reisavond

24 januari 2019, 18.00 – 21.00 uur

Weet je nog niet waar je heen wilt of wil je juist meer weten over een specifieke bestemming? Kom op 24 januari naar de Riksja Reisavond! Op ons gezellige kantoor in Leiden organiseren we verschillende rondetafelgesprekken en kun je onze bestemmingsexperts het hemd van het lijf vragen. De reisfanaten van Amerika, Costa Rica, Indonesië, Japan, Namibië, Peru, Vietnam en Zuid-Afrika staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bestel je gratis ticket

Locatie:
Riksja Travel
Pompoenweg 9
2321DK Leiden

Vakantiesalon Antwerpen

24 – 27 januari 2019

Vind ons in hal 4 tijdens het vakantiesalon in Antwerpen! Bestel je kaartjes hier. We geven ook een aantal kaartjes gratis weg. Hebben? Stuur ons een mailtje!

Locatie:
Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 190
2020 Antwerpen

Standnummer: hal  4, 4605