Hoera, Riksja Travel is Travelife gecertificeerd!

blog

Geschreven op
woensdag 10 januari
Geschreven door
Delen op social media

Wat zijn we trots: we hebben het internationale Travelife-certificaat binnengesleept! Dat is iets waar we de afgelopen jaren keihard aan gewerkt hebben. Een kers op onze Riksja-taart!

Wat is Travelife dan?

Ja, we horen het je denken. Travelife is een internationaal management- en certificeringprogramma voor reisorganisaties en slaapplekken die duurzaam willen ondernemen. Riksja is door een onafhankelijke auditor beoordeeld en voldoet nu aan de meer dan 150 strenge Travelife-criteria. Ons gezamenlijke doel is om reizen aan te bieden met hart voor de wereld, waardoor we alles wat mooi is kunnen behouden en we op een positieve manier kunnen bijdragen.

Op 10 januari hebben we op de Vakantiebeurs in Utrecht het certificaat officieel in ontvangst genomen.

Riksja's Jeroen neemt het Travelife-certificaat in ontvangst.

Waarom hebben we dit certificaat gekregen?

Voor ons gaat het commerciële belang hand in hand met het hebben van een positieve impact. Dit doen we met veel aandacht voor de reiziger en met een hart voor de wereld. Om die reden besteden we een deel van de winst niet aan onszelf, maar aan de wereld om ons heen. Zo compenseren we 100% de co2 uitstoot van onze reizen en helpen wie via diverse projecten wereldwijd de lokale bevolking een stukje vooruit. Zo proberen wij onze missie waar te maken.

Reizen met Riksja Travel

Druk met het plannen van jouw vakantie? Met Riksja Travel bouw je je eigen reis op maat. Wie helpen je met de juiste route en beste planning om zo jouw ideale reis samen te stellen. Voor reizigers, door reizigers. Je ontdekt de highlights net even anders, waardoor je het maximale uit je reis haalt. Je overnacht in de leukste, kleinschalige slaapplekken in de sfeer van het land. Bekijk hier onze bestemmingen.