Naar boven

Portugal-webinar

Portugal klifkust

Zou jij graag op reis willen naar Portugal en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Leuk! Bestemmingsexperts Demi en Leonie vertellen je graag meer over hun favoriete land tijdens deze Portugal-webinar. Ze nemen je mee in hun favoriete rondreizen door Portugal en vertellen je alles over de beste reistijd, het budget en de reis afstanden in de regio’s. Uiteraard geven ze insidertips en proberen ze zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Bekijk de Portugal-webinar terug

Alvast inspiratie opdoen?

Naast dat je inspiratie kunt opdoen met bovenstaande (en nog veel meer van onze) blogs, kan je ook alvast rondkijken bij onze rondreizen en bouwstenen. Met onze bouwstenen (korte belevingen van een aantal dagen) puzzel je zelf je reis in elkaar en met onze rondreizen hebben we alvast de leukste reisroutes voor je uitgestippeld. Je kunt de bouwstenen en rondreizen per regio bekijken, maar we hebben er ook alvast een aantal voor je geselecteerd onder aan deze pagina. Neem snel een kijkje!

Portugal

Portugal

Port proeven in Porto, met een local Lissabon verkennen, mountainbiken tussen de kurkbomen en sterren kijken vanuit je kajak.

Madeira

Madeira

Wil je een trekking maken langs duizelingwekkende kliffen, zwemmen met dolfijnen, of op foodsafari in Funchal? Ontdek wat Madeira te bieden heeft!

background-pattern