Riksja Family Portugal

Naar boven

Rondreis Portugal

Unieke individuele rondreizen

Portugal_Porto-view-2

Reizen door Portugal is individueel reizen. Je verkent Portugal met je eigen huurauto; zo heb je alle vrijheid om je eigen tempo én route te bepalen. Stop onderweg voor die ene mooie foto of die lekkere lunch en reis via typisch Portugese dorpen. Van easy going tot teen proof rondreizen: wij zorgen ervoor dat de familiereis door Portugal past bij jullie wensen. Proef de Portugese keuken in Porto, leer surfen in één van de kustplaatsen, verken de Algarve vanaf het water en maak je eigen azulejo: tijdens je familiereis wissel je actie en avontuur af met onze tips. We houden rekening met de leeftijd van je gezin én met de overnachtingsplekken. Onze Portugal reizen zijn individuele rondreizen, we hebben ze aan de hand van de Portugal bouwstenen samengesteld. De bouwsteen (korte reisprogramma’s van een aantal dagen) zijn op die manier gecombineerd dat ze goed bij elkaar passen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij, Portugal Family-specialisten Sandra en Juliëtte, helpen je graag verder om je ideale familiereis door Portugal samen te stellen.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd

Familiereis Portugal: veelgestelde vragen

Zijn de rondreizen in een groep of individueel?

Onze rondreizen door Portugal zijn individueel. Je reist met je eigen huurauto en slaapt overwegend in huisjes, appartementen of hotels. Sommige excursies doe je met andere reizigers (zoals dolfijnen spotten in het westen van de Algarve of de pastel-de-nata workshop in Lissabon) waarbij we rekening houden met de leeftijd van je kinderen. En ook al reis je individueel je kunt altijd terugvallen op ons én onze partner in Porto; we zijn 24/7 bereikbaar voor vragen.

Portugal_Peniche_surf
kajakken in Portugal met kinderen

Kan ik bovenstaande rondreizen naar Portugal nog aanpassen?

Onze Portugal Family-specialisten hebben de beste routes voor je uitgestippeld, door middel van onze Portugal-bouwstenen. Waarbij we heel flexibel zijn. Misschien wil je tijdens je rondreis Portugal ergens een nachtje langer of korter verblijven. Of wil je meer of andere excursies doen met je gezin, omdat die beter bij jullie wensen passen. Dat kan allemaal. We bespreken graag samen met jullie jullie reiswensen zodat we dé ideale rondreis naar Portugal kunnen regelen.

Je kunt natuurlijk ook eerst zelf aan de slag. Door onze Portugal-bouwstenen met elkaar te combineren kun je een eigen draai geven aan je rondreis Portugal. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de bouwstenen in je rondreis op te nemen; wij doen de rest voor je. Aan de hand van de door jou gekozen bouwstenen kunnen wij je een reisvoorstel op maat aanbieden. Vragen? Je mag ons altijd een e-mail sturen, of bellen uiteraard, op 071 – 891 03 54.

Algemene informatie rondreis Portugal

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op twee volwassenen en twee kinderen (t/m 11 jaar) die reizen in de zomervakantie (juli en augustus). Andere gezinssamenstellingen en/of periodes zijn op aanvraag.

Wat is inbegrepen?

* Alle overnachtingen zoals aangegeven bij de beschrijving
* Genoemde excursies
* Waar nodig assistentie van onze lokale partner, die ook 24 uur per dag bereikbaar is

Wat is niet inbegrepen in je Portugal rondreis?

* De retourvlucht van Nederland naar Portugal. Deze regelen we graag voor je, maar mag je ook zelf regelen
* Eventuele extra’s bij je autohuur
* Optionele excursies
* Reis- en annuleringsverzekering

Veel gestelde vragen Portugal

  • Hoe reis je in Portugal tijdens je rondreis?
  • Hoe lang is het vliegen naar Portugal?
  • Wat is niet inbegrepen in je rondreis door Portugal met kinderen?
background-pattern