Bouwstenen Italië

Individuele Italië bouwstenen

✔ Boek vóór 1 mei 2021 en heb de zekerheid van gratis annuleren of wijzigen tot 14 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.
Unieke overnachtingen en activiteiten zijn geregeld
Je ziet de highlights weg van de massa
Je reis is duurzaam én verantwoord
Je reist individueel met (lokaal) vervoer
Onze collega's ter plekke staan 24/7 voor je klaar
We adviseren je uit eigen ervaring

Bouwstenen zijn korte individuele Italië reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Italië reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Italië rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze kaartpagina. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren reisspecialisten helpen je graag verder.

Regio
1

Korte Noord-Italië reizen

  Oude Italiaanse steden, pasta Bolognese en glooiende cipressenheuvels. Het klassieke Italië vind je in Toscane, Umbrië en Rome. Het plattelandsleven ontdek je per Vespa, tijdens het pasta maken en overnachtend in een kasteeltje op een heuvel. Sluit je reis af op een verrassend rustig plekje aan de Toscaanse kust.
  Regio
  2

  Korte Zuid-Italië reizen

   In het zuiden kun je tijdens je Italië reis zo veel doen dat je er gemakkelijk meerdere vakanties kunt doorbrengen. Dit is de ideale regio om door visserdorpen te struinen, grotwoningen te bezoeken, je te vergapen aan de rotskusten of een kookworkshop te doen!
   Regio
   3

   Korte Sicilië reizen

    Op Sicilië kun je ontspannen aan fijne zandstranden, maar je kan je ook onderdompelen in oude cultuur. Zo vind je hier oude vissersdorpen, Griekse tempels en steden in Barokstijl. Vanaf Sicilië eilandhop je zo naar onder andere de Stromboli!