Riksja Travel Bouw je eigen reis

Naar boven

Extra services

Vliegtickets - Algemene informatie

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

Naast het op maat maken van jouw reis, kan Riksja Travel ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je reis weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met onze bestemmingsexperts op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (bouwstenen of een rondreis).

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles.

Zelf je vliegticket zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je ticket regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al gebokt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, de bestemmingsexperts van Riksja Travel, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs van je vliegticket.

Vertrek vanaf Frankfurt, Düsseldorf of Brussel?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf, Frankfurt of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Frankfurt ,Düsseldorf als Brussel zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op deze luchthavens makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse vluchten

Binnenlandse vluchten zijn vaak voordeliger in combinatie met een internationaal ticket. Vraag ons ernaar als je een binnenlandse vlucht in je reisroute wilt.

Vliegen via of naar Amerika

Als je naar of via de USA vliegt (ook als het alleen een tussenstop is en je het vliegtuig onderweg niet verlaat), dan dien je voor vertrek een zogenaamde ‘visa waiver’ in te vullen op de website van ESTA. Het invullen duurt ongeveer een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is.

background-pattern