Finding Lori in Cat Tien National Park

bouwsteen

 • Reisschema:
  Ho Chi Minh City - Cat Tien National Park - Ho Chi Minh City
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  € 649,- p.p. bij 2 personen
 • Activiteit:
  o.a. gibbons spotten en trekking naar Crocodile Lake met gids
 • Aanvang:
  dagelijks
Ga op zoek naar wilde gibbons en ontdek de jungle van Cat Tien National Park. Dit natuurgebied ligt op maar een paar uur rijden van Ho Chi Minh City, waardoor je gemakkelijk kunt ontsnappen aan deze drukke stad. Je krijgt te zien wat een goed werk er wordt gedaan voor bedreigde diersoorten die hier worden behandeld en weer terug worden gezet in de natuur. Ga dwars door de jungle op trekking naar een groot meer waar meer dan honderd krokodillen leven.
Decorative torn edge

Dag 1 – aankomst in Cat Tien National Park

Vandaag kom je aan in het Cat Tien National Park, een park vol met wildlife, vogels en planten. Dit is een perfecte plaats om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. Cat Tien bestaat voor een groot deel uit tropisch regenwoud. Je kunt hier prachtige wandelingen maken en meer te leren over de verschillende plantsoorten die alleen hier groeien. De lodge waarin je verblijft, ligt direct aan het park en heeft een zwembad om lekker in af te koelen.

Nadat je rond de middag bent aangekomen zal een gids je per boot meenemen naar Monkey Island. Hier kun je de gibbons zien en leer je over het goede werk dat hier gedaan wordt om deze dieren te redden, behandelen en terug te zetten in de natuur. Je kunt hier zo lang blijven als je wilt, voordat de boot je terug brengt naar de lodge. Vanaf hier kun je heerlijk genieten de zonsondergang boven de rivier.

Decorative torn edge

Dag 2 – Crocodile Lake trek

Na het ontbijt ga je het park in om samen met je gids te beginnen aan een avontuurlijke trekking naar Crocodile lake – een groot meer in het midden van het park waar meer dan honderd krokodillen leven. De rit begint met een tocht per jeep door de jungle, waarna je de laatste vijf kilometer per voet af zal leggen. Je ziet hier veel verschillende soorten flora en fauna, ideaal voor vogelliefhebbers.

Na de ochtendactiviteit keer je terug naar de logde voor lunch om hierna een bezoek te brengen aan de Bear and Wild Cat Rescue Station – een plek waar wilde beren en katten worden opgevangen. Het centrum beschermt deze dieren uit de jungle tegen verschillende stropers die op ze jagen voor de handel. De rest van de dag kun je invullen zoals je zelf zou willen. Er zijn mogelijkheden tot fietsen en kajakken, of geniet rustig met een goed boek aan de rivier.

Decorative torn edge

Dag 3 – Vertrek Cat Tien National Park

Helaas is het alweer tijd om dit mooie stuk natuur achter je te laten en terug te gaan naar Ho Chi Minh City. Heb je plannen om hierna nog verder te reizen, laat het ons dan gerust weten, dan zorgen we voor de juiste transfer.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Vietnam-Ho-Chi-Minh-City-brommers
bouwsteen

Ho Chi Minh City; skyline van het zuiden

 • Ho Chi Minh City
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 99,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Mui Ne Vietnam - Zandduinen
bouwsteen

Mui Ne duinstranden

 • Mui Ne
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 131,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge