De hele wereld mag het weten …

blog

Geschreven op
dinsdag 18 oktober
Geschreven door
Delen op social media

Even voorstellen: LEAP Travel

De wereld om ons heen verandert en dat voelen wij bij Riksja Travel ook. Daarom vinden wij het tijd voor een nieuw reisconcept, waarbij we op zoek gaan naar verdieping – in onszelf, in elkaar, in de wereld om ons heen. Persoonlijke ontwikkeling, maar dan op reis. In een kleine groep, begeleid door een coach. We maken dus een sprong, door in het vliegtuig te stappen naar een bestemming die je even uit je comfortzone trekt en je doet openstellen. Durf jij die sprong met ons te nemen?

Huh, LEAP, wat is dat?

LEAP Travel is onderdeel van Riksja Travel. Wij organiseren al meer dan vijftien jaar reizen naar verre bestemmingen. Als je ervoor openstaat, dan kan een reis je nóg meer diepgang geven, zo hebben we ontdekt. Daarom lanceren we LEAP Travel, want we willen jou dat ook laten ervaren. Tijdens je reis word je uitgedaagd, je gaat uit je comfortzone en er is rust en ruimte voor zelfreflectie. We willen graag dat je terugkomt van je reis en zegt: “Wow, ik heb een nieuw stukje van mezelf ontdekt!”

leap2

Een life changing experience

“Ik ben een ander mens geworden”, “Ecuador is mijn tweede thuis geworden” en “Ik ben thuisgekomen in een wildvreemd land …” Het zijn zomaar wat grepen uit de ervaringen van onze reizigers. Een LEAP-reis is een reis met impact, eentje die je je leven lang meeneemt. En wij geloven eigenlijk dat iedereen zo’n reis verdient en mag maken. We staan te trappelen om de hele wereld kennis te laten maken met LEAP Travel.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens bij onze reizen in 2016: Thailand (vertrek 2 december 2016) en Ecuador (vertrek 9 december 2016). Uiteraard hebben we ook LEAP-reizen gepland staan in 2017, namelijk Marokko, Thailand, Ecuador en Nepal.

leap

Dit zijn de trainers

De reis naar Thailand wordt gecoacht door Mark Braber van Quinter. Hij heeft ook de succesvolle eerste reis naar Ecuador begeleid. Simone Heijhoff van Youki, die ook mee was op die reis, zal deze keer de reis naar Ecuador begeleiden. Ze verheugen zich allebei om weer op reis te gaan en om te ontdekken wat deze reizen bij de reizigers teweeg zullen brengen.
Mark over de eerste LEAP-reis: “We hebben als groep ervaren wat het is om van hart tot hart verbonden te zijn en hoe het voelt om allen één te zijn. Mensen zijn bevrijd, gelukkig en dankbaar.

Geïnspireerd geraakt? Kijk op LEAP Travel.