Ga last minute op reis naar een van deze bestemmingen

blog

Geschreven op
dinsdag 7 mei
Geschreven door
Delen op social media

Denk 1 je aan een lastminute-vakantie, dan denk je waarschijnlijk aan een weekje aan het strand. Heerlijk natuurlijk. Ga je echter liever op een avontuurlijke vakantie of op reis naar een bijzondere bestemming? Dat kan! We hebben alle landen waar je last minute naartoe kunt gaan op een rij gezet.

1. Lastminute-vakantie tot €1000

Een rondreis last minute boeken hoeft echt niet enorm veel geld te kosten. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos en we helpen je graag om jouw rondreis aan te passen op jouw budget. Zo kun je hier en daar een dagje korter blijven, gebruik maken van lokaal vervoer of op sommige plaatsen kiezen voor simpeler slaapplekken. Zo bespaar je kosten, maak je kennis met het lokale leven én houd je geld over voor lekker eten en natuurlijk souvenirs.

Zo hobbel je voor nog geen duizend euro per persoon met z’n tweeën rond op een kameel in Marokko, bekijk je de Taj Mahal in Noord-India, reis je vijftien dagen rond door Thailand, rook je sigaren in Cuba of bekijk je wereldwonder Petra in Jordanië. En wil je tóch op het strand relaxen, maar ook natuur én cultuur zien, dan is veertien dagen in het prachtige Maleisië precies wat je zoekt.

2. Last minute op reis onder de € 1400

Ook voor een budget tussen de duizend en veertienhonderd euro per persoon kun je een ontzettend gave reis maken. Wat dacht je van vijftien dagen door Cambodja, een unieke fly-drive door Costa Rica of dertien dagen naar Ecuador? Pak je sombrero en maak in twee weken een complete rondreis door Mexico of Peru, ga op safari door Zuid-Afrika of ontdek de highlights van Colombia. En dat is nog niet alles, want je kunt óók nog een rondreis maken door Jamaica of Suriname. Liever iets dichterbij? Dan zit je helemaal goed met twee weken in het prachtige Portugal, waarbij je de hoogtepunten én onbekende parels ziet.

3. Last minute op vakantie vanaf €1400

Heb je iets meer budget, dan kun je dat natuurlijk ook besteden in alle bovengenoemde landen. Bijvoorbeeld door een extra bijzondere slaapplek te kiezen, hier en daar wat langer te blijven of meer activiteiten te boeken. Óf je maakt een rondreis door het groots, groter, grootste Amerika, gaucholand Argentinië of het schitterende Oost-Canada! Of wat dacht je van ruim twee weken lang onderdompelen in oosters China of het wilde Namibië ontdekken, met een ervaren privéchauffeur toeren door ruig Kenia en/of Tanzania doorkruisen, apen spotten op Borneo of oog in oog staan met maki’s in Madagaskar? Tot slot kun je vanaf €1400 per persoon ook op avontuur in IJsland en kun je zelfs helemaal naar het einde van de wereld reizen voor een rondreis door Nieuw-Zeeland.

Alleen nog ‘even’ kiezen

Je rondreis is inclusief lokaal vervoer, knusse slaapplekken en gave activiteiten. De kosten voor de vlucht komen daar dus nog bij, maar ook die kunnen wij voor je boeken. Omdat we direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen kunnen we bovendien in veel gevallen een voordeliger tarief regelen, inclusief bagage.

Mocht je nou moeite hebben met kiezen of nog vragen hebben over de bestemming van jouw keuze, dan helpen onze bestemmingsexperts je graag. Neem gerust contact met ons op, of gebruik de bestemmingswijzer om in drie stappen de bestemmingen te vinden die bij jouw wensen passen. Dát is pas handig!