Vliegticket bij je Riksja-reis? Wij regelen de beste deal!

blog

Geschreven op
woensdag 9 januari
Geschreven door
Delen op social media

Wist je dat we niet alleen reizen verkopen, maar ook je vliegticket voor je kunnen regelen? En omdat we direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen ook nog eens een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. 

Leuk zo’n reis plannen, maar nu het vliegticket nog. Natuurlijk wil je niet de hoofdprijs moeten betalen, maar zes keer overstappen is ook niet wenselijk en het liefst vlieg je ook nog op een tijd die goed aansluit op je reisplannen als je eenmaal aankomt. En met álle luchtvaartmaatschappijen en álle vliegticketsites die er bestaan, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Geen zorg: de redding is nabij en wel in de vorm van: ons! Als je een Riksja-reis boekt*, kunnen wij meteen je vliegticket voor je regelen. We hebben een handige tool waarmee we alle opties zien. Dat neemt je niet alleen uren aan zoekwerk uit handen, maar je profiteert vaak zelfs van een betere prijs. En er is nog een bijkomend voordeel: als je vlucht vertraging oploopt of geannuleerd wordt, nemen wij je alle organisatorische rompslomp uit handen en zorgen ervoor dat je reisplan alsnog aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal.

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Betaal de laagste prijs voor je vliegticket

Omdat we samenwerken met tal van luchtvaartmaatschappijen en Airtrade (IATA en ANVR) — de grootste ticketleverancier van Nederland -, zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Bovendien zijn we als een van de eersten op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Zo profiteer je van een scherpe prijs voor je vliegticket.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

* Deze service is enkel van toepassing voor reizigers die een Riksja-reis bij ons boeken. We regelen geen losse vliegtickets.