Online Reisbeurs Europa

Beleef het event!

Je hoeft niet altijd ver weg te reizen om je in een totaal andere wereld te wanen. Europa is divers, uitdagend, actief én ontspannen tegelijk. Binnen Europa is veel te kiezen: bergen, kliffen, wijnvalleien, eilanden in het zuiden en vulkanen, gletsjers, watervallen, geisers en het noorderlicht in het noorden. Als specialist op het gebied van individueel reizen ver weg van de massa delen we graag onze reistips met je tijdens de Online Reisbeurs Europa. Ook deelt onze partner Naturescanner haar tips over de natuurparels op korte afstand en ontdek je met het toerismebureau van IJsland en Griekenland meer van deze bestemmingen.

Leuk dat je er bent, bekijk dé online reisbeurs Europa! Via deze link kun je direct naar alle presentaties. Bekijk de presentaties

Na het succes van de eerste Online Reisbeurs afgelopen maart gaan we op 8 mei nog een stapje verder. We zoomen tijdens de beurs in op landen zoals Kroatië, Portugal, IJsland en Noorwegen. Onze bestemmingsexperts gaan de diepte in tijdens hun gloednieuwe landenpresentaties en delen hun insidertips vanuit eigen ervaring. Van lekkerste restaurants, leukste activiteiten buiten de drukte om, de mooiste routes tot kleinschalige, bijzondere hotels gerund door lokale ondernemers. En natuurlijk vertellen we je graag op welke manier je corona-proof reist en welke innovatieve oplossingen we, in samenwerking met onze lokale partners, hebben opgezet zodat je straks op een veilige en verantwoorde manier kunt reizen.

Ook is Naturescanner weer van de partij. Op de vorige online reisbeurs vertelden zij over de natuurparels in Europa en dit keer delen zij de natuurparels op korte afstand.

Nieuw dit keer zijn de presentaties van het toerismebureau van Griekenland en IJsland. Zij laten je meer zien van deze twee Europese bestemmingen.

Beleef het event! Ga via de link direct naar het online platform.

Dit vind je mogelijk ook interessant: