Online Reisbeurs

Bekijk de presentaties terug

Online reisbeurs 2021
Afgelopen zondag 7 maart organiseerden we de Online Reisbeurs. Wil jij ook in één dag de wereld rond reizen en insidertips krijgen van onze bestemmingsexperts? Je kunt deze nu terugkijken! Bekijk ons uitgebreide programmaboekje voor alle presentaties.
Decorative torn edge

Bekijk alle presentaties terug via het magazine

In onderstaand magazine vind je alle presentaties terug die we hebben gehouden. Kijk het terug op een moment dat voor jou goed uitkomt. Heb je vragen naar aanleiding van de presentatie? Dan zitten we klaar om je vragen te beantwoorden. Bel of mail ons gerust.

Klik op de fullscreen-optie op het magazine om op een groot formaat te kunnen lezen. (Voor een desktop zit dit rechtsonderin, een mobiel midden in het beeld)

Laat je inspireren door de volgende bestemming-presentaties:

Zin in nog meer reisinspiratie?

Naast de presentaties over de bestemmingen, waren er nog een drie andere presentaties. Hierin nemen we je mee in de mogelijkheden voor de komende periode. Ontdek je meer over Riksja Family en ontdek ons nieuwste reisconcept Riksja Roadtrips, waarbij Hugo van Campspace je ook meer verteld over de verrassende trips in Nederland en België.

europa kliffen

Waar kun je de komende periode naartoe reizen?

Collega Fenny neemt je mee over de ontwikkelingen die wij verwachten voor de komende periode. Kunnen we straks weer op reis buiten Nederland, of zelfs buiten Europa? Welke landen hebben de grenzen al geopend? In een half uur verteld ze je alle informatie die wij hebben ontvangen van onze lokale partners.

Zuid-Afrika safari met kinderen

Riksja Family

Reizen met het gezin? Wij zeggen doen! Natuurlijk zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. We hebben dan ook een ervaren team van Family-bestemmingsexperts die je voor zijn gegaan. Zij hebben alles al uitgeprobeerd op de verschillende Family bestemmingen die wij aanbieden. Zo kunnen we je vanuit eigen ervaring adviseren. In deze presentatie nemen collega’s Leonie en Sanne je mee op reis.

Riksja Roadtrips

Trek je er graag op uit in Nederland of België? Met je eigen kampeerspullen? Of vind je het gaaf om in bijzondere accommodaties te overnachten? Ontdek dan de Riksja Roadtrips. In een half uur vertellen we je meer over de mogelijkheden, een aantal routes en wat je kunt verwachten.

Dit zijn onze bestemmingsexperts:

Onze bestemmingsexperts staan te trappelen om op zondag 7 maart jou alles te vertellen over hun eigen favoriete land. Zij kennen het land door en door omdat ze het meerdere malen bezocht hebben en weten daarnaast precies hoe de situatie daar op dit moment is. Ze vertellen je daar graag meer over. Zien we jou op de online Reisbeurs?

Jeanette
Jeanette
Bestemmingsexpert Griekenland

Evelyn
Evelyn
Bestemmingsexpert Amerika

Rebecca
Rebecca
Bestemmingsexpert Azië

Leonie
Leonie
Riksja Family-expert

Marloes
Marloes
Bestemmingsexpert Canada

Robert-Jan
Robert-Jan
Zuid-Afrika-expert

Wist je dat...

de Online Reisbeurs 100% klimaatneutraal is?
Dit keer geen CO2 uitstoot doordat je naar een locatie toe moet. Je kan reisinspiratie opdoen vanuit je luie stoel in je eigen woonkamer! Hoe gaaf is dat?

we de winnaar van de ‘breng ver weg dichtbij’ fotowedstrijd bekend maken op de Online Reisbeurs?
Om Europa beter te leren kennen, houden we samen met Columbus Magazine en Zoom.nl een fotowedstrijd, waar we ver dichtbij brengen. Heb je een reisfoto van binnen Europa, waar het net lijkt alsof je aan de andere kant van de wereld staat? Dan is je foto veel waard! klik hier voor meer informatie.