Menu background

Naar boven

Kajakken en kamperen in Sardinië

Into the wild

bouwsteen

 • Reisschema:
  Ogliastra, de ongerepte oostkust
 • Reisduur:
  3 dagen, 2 nachten
 • Activiteit:
  2-daagse kajaktocht op zee met ervaren gids
 • Reissom:
  vanaf €452,- p.p bij 2 personen
✓ Twee-daagse kajaktocht op zee met ervaren lokale gids
✓ Verken de verborgen plekjes van de oostkust
✓ Kamperen op een afgelegen wit zandstrand
✓ Ongerepte natuur van rode rotsen tot kliffen en uitzichtpunten
Ogliastra ongerepte oostkust Sardinië
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst Cardedu

De ongerepte oostkust van Sardinië mag je volgens ons écht niet missen tijdens je Sardinië-reis. Zowel vanuit Supramonte als Cagliari kom je al na 1,5 uur aan bij je slaapplek, een heerlijk kleinschalig hotel mét zwembad. Het wordt gerund door een lokale familie die er alles aan doen jouw verblijf to relaxt mogelijk te maken. Daar helpt het uitzicht op de omringende bergen nog eens extra bij! kun je vandaag al wel de omgeving rond Cardedu verkennen. Vanmiddag heb je alle tijd om de stranden te verkennen wat snacks en water te kopen voor je kajakavontuur dat morgen begint.

Decorative torn edge

Tip!

Zorg dat je in de ochtend aankomt, dan heb je nog voldoende tijd om de hike naar Pedra Longa te doen met onze routebeschrijving die je voor vertrek ontvangt. Hier heb je de mooiste uitzichten op zee en wandel je langs de ruigste kliffen. Of doe het rustig aan en verleng deze bouwsteen met een nacht. Zeker op hete dagen is het aan te raden zo vroeg mogelijk te gaan wandelen.

Decorative torn edge

Dag 2 – Kajakken naar je privé strand

Na een vers ontbijtje sta je vol energie klaar met je slaapspullen en slaapzak die je van thuis hebt meegebracht. Voor een koepeltentje en matjes wordt gezorgd.

Bij het strand La Spiaggetta ontmoet je je enthousiaste kajakinstructeur Francesco. Je hoeft geen ervaren kajakker te zijn. In een kleine groep leer je de kunst van het zeekajakken, zodat je veilig en ontspannen door het kristalheldere water peddelt. Met de juiste techniek balanceer je relaxt op het water en laat je de peddel zijn werk  doen.

Decorative torn edge

Het kajakken onder de knie? Dan gaan jullie echt beginnen. De tentjes worden in de kajaks geladen en je kajakavontuur kan beginnen! Langs de ruige rode kliffen peddel je zo’n 10 kilometer langs de kust. Je vaart van wit strand naar wit strand en stopt onderweg om te benen te strekken en klimt naar de gaafste uitzichtpunten.

Decorative torn edge

Aan het einde van de dag zet je je tentje op in het zand en is het enkel nog genieten. Loop langs het strand, ga wat eten bij een restaurantje in de buurt. Als de sterren aan de hemel staan, val je in slaap met het geluid van de golven op de achtergrond.

Decorative torn edge

Dag 3 – Terug naar de beschaving

Je ritst je tentje open en kijkt direct uit op de golvende zee. Wij hadden hier even een geluksmomentje en konden er wel uren naar kijken. Zodra je er klaar voor bent, ga je met je gids weer terug naar de beschaving. Aan het einde van de middag kom je aan waar je gisteren begonnen bent en rijd je verder naar je volgende slaapplek. We hebben de meest logische aansluitende bouwstenen onderaan de pagina gezet.

Decorative torn edge

Onze sfeervolle adresjes

torn-edge

Into the wild

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Cagliari Sardinië
bouwsteen

Benvenuto a Cagliari

 • Cagliari
 • 3 dagen / 2 nachten
 • Vanaf € 286,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Gorropu kloof Supramonte gebergte Sardinië
bouwsteen

View with a room in de Supramonte Mountains

 • Supramonte Mountains
 • 4 dagen, 3 nachten
 • vanaf € 348,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Fietsen op Maddalena eiland Caprera
bouwsteen

Giro de Isola Maddalena

 • Costa Smeralda - Isola Maddalena
 • 4 dagen, 3 nachten
 • vanaf € 337,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge