Amerika - Over route 66

Voor het zesde jaar op rij in de prijzen!

blog

Geschreven op
dinsdag 8 januari
Geschreven door
Shannon van Duyl
Delen op social media

Hoera, we zijn voor het zesde jaar op rij in de prijzen gevallen bij de Reisgraag Awards! Onze reizigers gaven ons maar liefst een 9,0 en hebben er zo voor gezorgd dat we wederom een jaar lang de titel ‘Beste Landenspecialist’ mogen dragen. 

Marissa Trouwborst (marketeer): “We zijn ontzettend trots dat we voor de zesde keer op rij de award voor ‘Beste Landenspecialist’ hebben gewonnen. Zelfs met een hogere gemiddelde score dan vorig jaar, een 9,0! Dit is een mooie waardering voor ons team, waarbij alles draait om reizigers een bijzondere ervaring te laten hebben, vanaf het eerste contact tot en met de rondreis zelf. Onze bestemmingsexperts gaan geregeld naar het land toe om de kwaliteit te waarborgen en op zoek te gaan naar nieuwe bijzondere plekken. Dit zijn zowel activiteiten als slaapplekken waarbij je het land écht leert kennen; altijd kleinschalig en met positieve impact op de omgeving. We werken samen met partners en hoteleigenaren die hun land en werknemers een warm hart toedragen. Daarnaast gaan we nog een stap verder. Zo compenseren we 100% van de CO2-uitstoot van elke Riksja-reis en steunen we lokale hulpprojecten. Onze missie is om niet alleen onze reizigers blij te maken maar een positieve impact op de hele wereld te hebben. De award geeft aan dat onze reizigers dit enorm waarderen en dat is gaaf om te horen. We hopen dat we in 2019 weer zoveel mogelijk reizigers dichter bij hun bestemming mogen brengen met een mooie rondreis.”

Wil jij zelf ervaren hoe wij jou dichter bij je bestemming brengen? Kies een van onze bestemmingen en bouw jouw ideale reis. Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen je met de planning en route. Zo zorgen we er samen voor dat jij het maximale uit jouw reis haalt.

Al onze bestemmingen

Amerika - Over route 66