Naar boven

Dit zijn dé familiebestemmingen voor 2021

blog

Geschreven op
donderdag 18 februari
Geschreven door
Shannon van Duyl

We kunnen de lente al bijna ruiken! En dan komen ook die reiskriebels weer omhoog geborreld. Het begint te kriebelen en we staan dan ook te trappelen om weer op pad te kunnen. Nauwlettend houden we in de gaten welke bestemmingen hun grenzen weer openen.  En omdat voorpret altijd een groot onderdeel van de reis zelf is: Dit zijn dé bestemmingen voor een vakantie met het gezin in 2021.

#1 IJsland

Een sprookje van ruige natuur, geisers, wollen truien én pony’s… Welkom in IJsland! Wist je dat IJsland de perfecte bestemming is in zowel de zomer als de winter, ook als je met kinderen reist? In de winter trek je er met je eigen 4×4 op uit en maak je een avontuurlijke gletsjerwandeling over krakend ijs. In de zomer kun je het hele eiland rond, dobber je in natuurlijke warmwaterbronnen en ga je op zoek naar papegaaiduikers. Onze Family IJsland baby wordt begin maart verwacht. Wil je er als eerste bij zijn? Laat je gegevens achter en we geven je een seintje zodra IJsland Family in de lucht is.

Geef me een IJsland-seintje

#2 Portugal en Madeira

Goudgele baaien, hoge kliffen en glooiende wijnvalleien. Tel daar lieflijke stegen, kleurrijke huizen en zwoele fadomuziek bij op en het plaatje is compleet. Ideaal met kids: reizen met een huurauto. Met een huurauto verken je het mooiste van Portugal en slapen doe je in traditionele huizen. Sinds kort hebben we Madeira aan ons aanbod toegevoegd. En wie denkt dat dat het saaie bloemeneiland voor senioren is, heeft het mis… Tijd voor actie!

Reis mee naar Portugal en Madeira

#3 Costa Rica

O zo groen is Costa Rica. In de dichtbegroeide regenwouden zoef je van boomtop naar boomtop, neem je een natuurlijke douche onder een waterval en zie je ’s ochtends rondslingerende apen hun ontbijt bij elkaar sprokkelen. Costa Rica is een bestemming voor natuurliefhebbers en actievelingen. Van schildpadden spotten na zonsondergang en het Robinson-gevoel op de stranden tot snorkelend opzoek naar vissen en het beklimmen van de Arenal-vulkaan. Op je eigen tempo, in je gehuurde 4×4, rijd je door het land en ervaar je ‘pura vida’. Ook wel, het pure leven.

De gaafste jungle-activiteiten in Costa Rica

#4 Kroatië en Slovenië

Onze twee nieuwste baby’s: Slovenië en Kroatië. Rij over kronkelige bergweggetjes naar de mooiste valleien, meren, natuurparken, watervallen en voor de fijnproever: wijnstreken. Verblijf bij een sfeervolle agriturismo, ga suppen, hiken, koken, fietsen en eilandhoppen. Op de Riksja Travel manier kun je al op pad. Voor Riksja Family wordt momenteel hard gewerkt aan een compleet familie-aanbod.

Geef me een seintje!

#5 Italië

Het land van pizza en pasta. Vertel dat je kids en ze zijn om… Maar Italië is om nog veel meer redenen een heerlijk familiebestemming. Je reist er met je eigen auto gemakkelijk naar toe of vliegt naar het eiland Sicilië waar een huurauto op je wacht. Een auto geeft je alle vrijheid! Niet alleen het vaste land van Italië is heerlijk voor een roadtrip langs wijnvelden en lieflijke dorpjes, ook Sicilië leent zich daar perfect voor. Naast verlaten baaien en gezellige pleinen vol terrassen vind je daar ook de meest actieve vulkaan van Europa: de Etna. En natuurlijk bak je hier je eigen pizza.

Dit zijn de leukste routes door Italië met kids

Krijg geen spijt en boek je familiereis met de zekerheid van gratis annuleren

Met de blik op een betere toekomst durven wij langzaamaan de vakantie van 2021 te plannen. Juist nu, in deze bizarre tijd, is het fijn om zo’n geweldige reis in het vooruitzicht te hebben. Maar we begrijpen ook dat het onzeker is en risico’s met zich meebrengt. Daar hebben wij wat op bedacht: flexibele boekingsvoorwaarden. Dit houdt in; financiële zekerheid mét daarbij alle flexibiliteit die je op dit moment wenst.

Als je vóór 1 maart 2021 een reis bij ons boekt heb je de zekerheid van gratis annuleren tot 14 dagen voor vertrek indien een land code oranje heeft en kun je tot 14 dagen voor vertrek kosteloos wijzigen. Je vertrekdatum en zelfs je bestemming indien de bestemming code oranje heeft.

100% flexibel boeken

Lees ook onze andere blogs!

background-pattern