Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Even voorstellen

Wij zijn de Europafanaten bij Riksja Travel. Met veel plezier verzorgen we voor jou een onvergetelijke belevenis door Spanje.

Wij nemen je graag mee op één van onze belevenissen. 

Reisfanaat Astrid
Italië is voor mij pizza, pasta & vino. Het eten en drinken is een streling voor je smaakpapillen en de natuur is dat voor je oog. Je doorkruist uitgestrekte landschappen, drukke steden en kleurrijke dorpjes. De historische, imposante gebouwen in de Rome maken steeds indruk op mij. Het is een flashback naar de oudheid. De Italiaanse taal klinkt als muziek in de oren en de lichaamstaal is heerlijk theatraal, maar daar hou ik wel van. Een Italiaanse levensstijl past wel bij mij. Want het staat gelijk aan genieten van het leven.

Reisgek Joyce
Als ik aan Italië denk dan denk ik aan mijn kampeeravontuur door Noord-Italië. Een reis van Lago Maggiore naar Lago di Garda, met uitstapjes naar Milaan, Verona en Venetië. Al in dit kleine stukje van Italië zie je veel verschillende gezichten. En na een tripje naar de Baai van Napels en een stadsbezoek aan Rome was ik verliefd.

Reisliefhebber Itte
Zeg je Italië dan zeg ik het geluk proeven tijdens een Italiaanse doopceremonie. In een typisch kerkje in dorp vlakbij Milaan vieren we de komst van het kindje van een vriendin op heel feestelijk manier. De tafels zijn rijkelijk met lekker eten en drankjes en samen met het gezelschap maken we er een echt Italiaans feest van. Eén ding is zeker; ze genieten hier van het leven.

Riksja Travel - Italië specialist

Riksja Italië is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Wij bieden verschillende rondreizen aan, waarbij je zelf naar smaak excursies of andere hotels kunt toevoegen. Je kunt ze direct online boeken, of je kunt ons eerst nog mailen als je vragen hebt of specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Onze lokale collega's

In Italië werken wij samen met lokale partners die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staan. Omdat ze weten hoe onze reizen werken noemen we ze hierom ook collega’s. Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Italië-reis, in goede handen bent.

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze overkoepelende website Riksa Travel. 

Ga met ons mee op reis

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met één van onze reisspecialisten.

Wij van Riksja Italië wensen iedereen veel avontuurlijk reisplezier in Italië!

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen