Riksja China & Tibet

Naar boven

Rondreizen China

Unieke individuele rondreizen op maat

Met onze flexibele China-rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Je kunt je individuele reis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze bouwstenen.

Rond Chinees Nieuwjaar (februari) en in de eerste week van mei en oktober (Chinese vakantie) wijken prijzen af. Vanwege de drukte raden we je af om dan naar China te gaan.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd

Tips en veel gestelde vragen over een rondreis China

Wat is inbegrepen bij een reis door China?

  • Alle overnachtingen inclusief ontbijt. Een enkele lunch of diner alleen wanneer het is aangegeven in de reisbeschrijving
  • Transfers als omschreven
  • Geboekte excursies
  • Assistentie van onze lokale collega’s, die 24 uur per dag bereikbaar zijn.

Bij de rondreizen staat aangegeven wat inclusief en exclusief is in de rondreis. De internationale vluchten zijn altijd exclusief. We kunnen zeker een vluchtvoorstel maken of boek deze apart via de . Daarnaast mag je China niet bezoeken zonder een visum voor China.

Reis aanpassen?

Het is geen probleem een China-rondreis aan te passen. Misschien wil je liever een ander hotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit aan als je je reisplan invult, we passen de reis dan voor je aan.

Wat is niet inbegrepen in onze China-rondreizen?

Wil je je China-rondreis aanpassen?

Dit is natuurlijk geen probleem! Een dagje langer of korter, een ander starthotel of een extra transfer. Geef jouw specifieke reiswensen aan ons door en wij stellen een zo passend mogelijk reisplan voor je samen. Kom je er niet uit? We helpen je graag. Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Veelgestelde vragen over China

  • Heb je een visum nodig voor China?
  • Is China geschikt voor een rondreis met kinderen?
  • Hoe reis je door China?
background-pattern