Naar boven

Bouwstenen China

Individuele China-bouwstenen

Bouwstenen zijn korte individuele -reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen China rondreis samenstellen. Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze kaartpagina. Ook kun je kiezen voor een rondreis China; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat het ons dan weten.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren China specialisten helpen je graag verder.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd
Regio
1

Noord China

Beijing is gelegen in het noordoosten van het land. Veel reizigers beginnen hier hun China reis. Historische highlights als de Chinese Muur en de Verboden Stad mag je niet overslaan voordat je doorreist. Bewonder in Xi’an het Terracotta leger en ontmoet kaligraaf Mr. Zeng in zijn rommelige atelier vol schetsen en Chinese tekens. Je kijkt je ogen uit in Shanghai, dé place to be voor hippe Chinezen waar de nieuwe wereldeconomie op volle toeren draait.
Decorative torn edge
Regio
2

Zuid China

Bezoek in Chengdu de reuzenpanda’s en zak af naar het zuiden van China. Lijiang is volgens ons de ideale uitvalsbasis om kennis te maken met het zuiden van het land. Slenter door de smalle keienstraatjes tussen de drakendakhuizen door en eet een Chinese dumpling. Maak kennis met de Himalaya tijdens een trekking door de bergen. De diversiteit aan landschappen komt terug in de rijstterrassen en de karstbergen in het zuidoosten. Het echte vakantiegevoel ervaar je in Yangshuo. Tussen de karstbergen lig je met een drankje aan de rivier.
Decorative torn edge
Regio
3

Tibet

Bezoek China’s meest mystieke provincie en ontdek het Tibettaanse Boedhisme in de kloosters van Lhasa. Onderweg naar Shigatse kom je langs enorme vlaktes en kleine Tibetaanse dorpen. Aan de grens met Nepal sta je oog in oog met ’s werelds grootste berg; Mt. Everest. Slaap nabij het basecamp en geniet van de miljoenen sterren in de lucht. Hier voel je je echt heel ver van huis en wil je eigenlijk nooit meer terug.
Decorative torn edge
background-pattern