Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Afrika-inspiratiedag

Kom alles te weten over onze Afrika-rondreizen en bouwstenen

Afrika safari
Staat Afrika op jouw bucketlist? Kom dan zondag 4 juni van 12:30 tot 17:00 uur gezellig langs bij ons op kantoor in Leiden. Doe inspiratie op tijdens de landenpresentaties en stel onze Afrika-experts het hemd van het lijf tijdens een één-op-één. Reis je met kinderen? Dan kun je al je vragen stellen aan onze eigen reizende ouders. Laat je verrassen door onze verhalen en laat je meenemen op het ritme van Afrika. Onze eigen barbeque-kampioen Dennis zal een Afrikaanse proeverij van de braai verzorgen om de dag mee af te sluiten. Meld je hieronder gratis aan. Zien we jou ook?
Decorative torn edge
Decorative torn edge

Ontmoet onze Afrika-experts

Afrika-expert Leonore

Leonore

“Hoi, ik ben groot Afrika-fan en ik kan je alles vertellen over Botswana en Namibië! Ik ben hier al een aantal keren geweest, zowel met- als zonder mijn kinderen.”

Afrika-expert Brian

Brian

“Ik ben Zuid-Afrika-expert bij Riksja en gek op het spotten van wilde dieren. Ik kan je alles vertellen over de verschillende safari’s in dit land.”

Afrika-expert Ilse

Ilse

“Hoi, ik ben Ilse en ik kan geen genoeg krijgen van het bijzondere Namibië. Ik deel graag al mijn tips met je op 4 juni.”

Afrika-expert Daphne

Daphne

“Jambo, Ik ben Daphne en ik kan je alles vertellen over Kenia en Tanzania. Afgelopen zomer ben ik hier nog met mijn gezin geweest.”

Afrika-expert Vincent

Vincent

“Ik ben Afrika-expert bij Riksja en groot fan van zuidelijk Afrika. Ik ben net terug van mijn reis door Zuid-Afrika en deel graag mijn reisverhalen met je.”

Afrika-expert Mariska

Mariska

“Hoi, ik ben Mariska en groot fan van Marokko. Ik ben hier al acht keer geweest en dit blijft voor mij het sprookje dat je heel dicht bij huis kunt vinden.”

Afrika-expert Ineke

Ineke

“Mijn naam is Ineke en ik ben productmanager bij Riksja. Ik ben gek op Egypte en vertel je hier graag alles over!”

Afrika-expert Judith

Judith

“Hoi, ik ben Afrika-expert bij Riksja en gek op dit content! Ik puzzel dan ook graag jouw droomreis samen!”

Afrika-inspiratiedag bij ons op kantoor

Je vindt ons gezellige kantoor op Pompoenweg 9 in Leiden. Vanaf Station Lammenschans is het ongeveer vijf minuten lopen. De hele middag kun je in gesprek met onze Afrika-experts over jouw droomreis. We hebben verschillende presentatieruimtes en een fijn buitenterras! Niets is lekkerder dan je volgende reis plannen in de zon toch?

Kantoor Riksja Leiden

Doe alvast Afrika-inspiratie op met onze reisblogs

background-pattern