Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Goed nieuws: we kunnen weer reizen!

blog

Geschreven op
vrijdag 5 juni
Geschreven door

Het zal je niet verbazen dat we ontzettend blij zijn met het nieuws dat er een aantal Europese bestemmingen binnenkort weer te bereizen zijn. Een zeer positieve ontwikkeling, wat ons hoop geeft voor de toekomst!

Ook onze lokale partners zijn dolblij en wachten vol ongeduld op de eerste gasten. En laten we eerlijk zijn: nog nooit was reizen zo betekenisvol als nu. Door de coronacrisis waarderen we des te meer hoe bijzonder het is dat we de wereld in kunnen trekken en elkaar kunnen ontmoeten. We hebben voor 2020 en begin 2021 een aantal fantastische Europese reizen klaarstaan die net zoals al onze reizen individueel zijn, net even anders dan anders en weg van de massa. Onze bestemmingsexperts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Daarbij zijn we hard aan het werk om al onze reizen coronaproof te maken. Zo kiezen we kleinschalige hotels zodat je niet met te veel mensen zit, zoeken we activiteiten uit waarbij je grote groepen mensen vermijdt en reis je met je eigen huurauto. Op die manier kun jij helemaal veilig genieten van je vakantie.

Deze Europese bestemmingen kun je met ons bezoeken:

Portugal

Goudgele baaien, hoge kliffen en glooiende wijnvalleien: welkom in het prachtige Portugal! Tel daar lieflijke stegen, kleurrijke huizen en zwoele fadomuziek bij, en het plaatje is compleet. Met een huurauto verken je het mooiste van Portugal en slapen doe je in traditionele huizen. Vissersplaatsjes, witte dorpen en bruisende steden wachten je op. En dat allemaal ontdek je met een goed glas port!

Rondreizen in Portugal

IJsland

IJsland biedt verrassend veel mogelijkheden. Watervallen, gletsjers en uitgestrekte landschappen. Waar je in de zomer kans hebt op het zien van bultruggen en potvissen, kan je ’s winters getrakteerd worden op dikke pakken sneeuw en het Noorderlicht.

Rondreizen in IJsland

Lapland

Muts op, handschoenen aan en gaan! Achter op de huskyslee glijd je dwars door de dikke sneeuw. Een reis naar Lapland staat garant voor avontuur. Ga sneeuwscooteren, rendiersleeën of slapen in een ijshotel. Sluit je dag ontspannen af in de knusse chalets met sauna.

Rondreizen in Lapland

Waarom reizen met Riksja?

We kunnen ons voorstellen dat het best wel spannend is om weer op reis te gaan. Juist deze crisis toont aan waarom je er goed aan doet om met Riksja op reis te gaan. We zetten ons niet alleen voor de volle 100% in voor jou als reiziger, maar bieden je ook  een vangnet als dingen toch onverhoopt misgaan. Oók tijdens corona. Je hoeft voordat je op reis gaat niet alles zelf te regelen én je profiteert van onze expertise: reizigers die al op de bestemming zijn geweest en de leukste plekken eigenhandig hebben uitgezocht. Ook niet onbelangrijk: Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden, dat je krijgt waarvoor je betaalt en dat je je geld terugkrijgt als je reis door een calamiteit niet door kan gaan.

Daarnaast staan we altijd voor je klaar, zowel vóór als tijdens je reis. Als je je vluchten bij ons boekt, zorgen wij er in geval van vertraging of annulering bijvoorbeeld voor dat je reisplan weer naadloos aansluit op je nieuwe vlucht. En mocht er onverhoopt iets gebeuren tijdens je reis – of het nu een lekke band, een gestolen paspoort of ziekte is –, dan hebben we partners ter plaatse die je met raad en daad bij kunnen staan. Bovendien hebben we een alarmnummer in Nederland dat je in geval van nood 24/7 kunt bellen. Zo sta je er nooit alleen voor. Bekijk een van de 50 bestemmingen

 

jordanie Op de hoogte blijven?

We zijn achter de schermen hard bezig met de ontwikkeling van nieuwe reizen. Op dit moment leggen we de laatste hand aan rondreizen in een aantal Europese bestemmingen. Benieuwd welke dat zijn? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte!

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

background-pattern