Riksja Travel Bouw je eigen reis

Naar boven

Europa

Bestemmingen in Europa: we helpen je kiezen

blog

Geschreven op
woensdag 20 november
Geschreven door

Je weet dat je met Riksja Travel naar Europa wilt, maar je bent er nog niet over uit welke bestemming het moet worden. Fins Lapland, IJsland of toch naar Portugal? Elk land heeft z’n eigen kwaliteiten en kiezen kan dan dus ook flink lastig zijn. We helpen je graag op weg, zodat jij straks met volle overtuiging naar je volgende bestemming afreist.

#1 Fins Lapland

Muts op, handschoenen aan en gaan! Achter op de huskyslee glijd je dwars door dikke sneeuw in een sprookjeslandschap. Een reis naar Lapland staat garant voor avontuur. En voor kou, daar kunnen we kort over zijn. Sneeuwscooteren, rendiersleeën of slapen in een ijshotel. Het is een once in your lifetime experience!

Highlights: huskysleëen, sneeuwscooterrit, de kou, noorderlicht

Geef mij meer inspiratie over Lapland

#2 IJsland

De prachtige landschappen kunnen perfect te voet worden verkend. IJsland is dan ook een wandelparadijs. Loop aan de voet van kleurrijke bergen, bruisende watervallen en langs kliffen door de ongerepte natuur van IJsland. De meeste wandelpaden zijn goed aangegeven en in goede staat. IJsland is ook een topland om met je kinderen heen te gaan

Geef mij meer inspiratie over IJsland

Highlights: de Golden Cirkel, highlands, watervallen 

#3 Portugal

Portugal - kust

Goudgele baaien, hoge kliffen en glooiende wijnvalleien: welkom in het prachtige Portugal! Tel daar lieflijke stegen, kleurrijke huizen en zwoele fadomuziek bij, en het plaatje is compleet. Vissersplaatsjes, witte dorpen en bruisende steden wachten je op. En dat allemaal ontdek je met een goed glas port!

Highlights: klifkusten in de Algarve, wijnvalleien, Porto 

Geef mij meer inspiratie over Portugal

 

Vraag jouw portie inspiratie aan voor Europa

background-pattern