Menu background
Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Reisadvies

Actuele reisadviezen

costa rica winterzon

We houden van al onze 50 bestemmingen de corona-situatie nauwlettend in de gaten en hebben dagelijks contact met onze lokale partner. Wil je graag iets weten over jouw bestemming? Dan staan we je telefonisch graag te woord. Bekijk hier welk telefoonnummer je belt voor jouw bestemming.

Actuele reisadviezen op onze bestemmingen

Laatst ge-update: 23-06-2022
Klik op de kaart op één van de bestemmingen voor meer informatie.

🟠 Noodzakelijk reizen
🟡 Reizen is mogelijk
🟢 Reizen is mogelijk, geen veiligheidsrisico’s

Voor jou als reiziger is het reizen naar een code geel gebied niet heel verschillend ten opzichte van code groen. Alleen is het wel belangrijk om goed te weten waar je wel of niet voor verzekerd bent. Wanneer je naar een code geel-bestemming reist ben je wel verzekerd voor ziektekosten. Alleen niet via je reisverzekering, maar via de basiszorgverzekering. Het enige waar je niet voor verzekerd bent bij een reis door een gele bestemming zijn eventuele extra verblijfskosten die kunnen ontstaan wanneer je onverhoopt positief zou testen op COVID-19. Om de reis voor jou onbezorgd te laten verlopen, vergoeden wij in dit geval alle extra accommodatie-kosten en zorgen wij dat dit voor jou goed geregeld is. Zo kun jij zonder zorgen genieten van je reis. Klik hier voor meer informatie over het Coronaproof reizen met Riksja.

✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 september 2022 een reis bij ons boekt, krijg je van ons gratis het flex voorwaardenpakket ter waarde van 250 euro cadeau. Indien corona gerelateerd kan je je reis gratis omboeken of wijzigen tot 45 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.