Reisadvies

Actuele reisadviezen

We houden van al onze 50 bestemmingen de corona-situatie nauwlettend in de gaten. Voor het meest actuele en geldende reisadvies verwijzen we je naar de website van Nederland Wereldwijd. Wil je graag iets weten over jouw bestemming? Dan staan we je telefonisch graag te woord. Bekijk naar welk telefoonnummer je belt voor jouw bestemming.

Actuele reisadviezen op onze bestemmingen

Laatst ge-update: 05-01-2021
Op onderstaande kaart vind je een overzicht van de huidige reisadviezen op onze bestemmingen. Door op een bestemming te drukken krijg je meer informatie over de reisadviezen van Nederland Wereldwijd.

Last-minute Curacao Willemstad

🔴 niet reizen
🟠 alleen noodzakelijke reizen
🟡 let op, veiligheidsrisico’s
🟢 geen bijzondere veiligheidsrisico’s

Geef me een seintje

Wil je graag op reis zodra het kan? Of alvast een mooie reis vooruit plannen? We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, de mogelijkheden én natuurlijk hoe je veilig je in Thailand kunt reizen ten tijde van corona. We houden je graag op de hoogte, maar wil je alvast wegdromen bij jouw volgende bestemming? We geven je graag een seintje wanneer de bestemming weer te bereizen is. Klik hier om je aan te melden voor dit seintje.

✔ Boek je reis zonder aanbetaling én met zekerheid van gratis annuleren.
We begrijpen dat het ten tijde van de corona-pandemie spannend en onzeker is om een reis te boeken. Toch willen we je heel graag weer in de reisstemming laten komen. Daarom bieden we je een unieke kans, door je financiële zekerheid te bieden, mét daarbij alle flexibiliteit die je op dit moment wenst.
Lees meer over onbezorgd boeken.