Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Onze individuele Jamaica-rondreizen

Bij al onze rondreizen hebben we een basisroute voor je samengesteld. Deze kun je afhankelijk van je eigen wensen aanvullen met extra nachten en activiteiten.

Kom je er niet helemaal uit en heb je hulp nodig bij het samenstellen van je Jamaica-reis? Zijn er speciale wensen of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen je graag verder.

 

Beschikbaarheid:

Wij zijn op dit moment druk bezig met het optimaliseren van onze reizen. Hierdoor kunnen we voorlopig geen reizen naar Jamaica organiseren via Riksja Jamaica.

Mocht je in de toekomst willen weten wanneer de reizen wel weer beschikbaar zijn, schroom dan niet om een email te sturen naar jamaica@riksjatravel.nl.

Hoe bereik je ons?

E-mailen
Je kunt ons mailen op jamaica@riksjatravel.nl. Als je hier ook je telefoonnummer vermeldt, kunnen wij Jamaica-experts je vragen en wensen persoonlijk met je doornemen.

Liever bellen?
We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer: +31(0)71 891 0135
Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:30 uur
Zaterdagen zijn tussen 10:00 uur en 17:00 uur een beperkt aantal Riksja-bestemmingsexperts aanwezig.

Wil je je reisplannen face-to-face met ons bespreken? Dat kan op een van de vakantiebeurzen in januari! Kijk voor meer informatie op www.riksjatravel.nl/riksja-beurzen/. Zien we je dan?

Kantooradres
Riksja Jamaica
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes, schrijf je dan onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief.

Social Media:

Volg Riksja Travel op

icon facebook icon twitter icon youtube icon pinterest icon googleplus

 

Noodnummers

Als je tijdens je reis te maken krijgt met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij. Wanneer je een reisverzekering via ons met Unigarant hebt afgesloten, is dit de ANWB Alarmcentrale, vanuit het buitenland te bereiken op telefoonnummer: +31-70 314 14 14 (vanuit Nederland: tel. 088–269 28 88). In het geval van een calamiteit van grotere omvang (bijvoorbeeld een natuurramp) kun je bellen met Euro Cross op noodnummer +31 71 364 62 00 voor directe hulpverlening. Voor vragen of hulp tijdens je reis, kan de lokale partner vaak het beste helpen. Deze contactgegevens staan in je boekingsbrief. Als je daarnaast nog verdere assistentie wenst, dan kun je contact opnemen met Riksja Jamaica. Tijdens kantoortijden kun je ons bereiken op +31 (0)71–891 01 59. Riksja Jamaica is onderdeel van Riksja Travel. Wanneer je ons buiten kantoortijden dringend nodig hebt, kun je bellen naar het noodnummer van Riksja Travel: +31 (0)6 346 573 45.

KvK- en BTW nummer

KvK- en BTW-nummer: We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leiden, KvK nummer: 27345112. Bij de Belastingdienst zijn we geregistreerd als ondernemer voor de omzetbelasting, BTW-nummer: NL820824227B01.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen