Ga naar inhoud

Riksja Travel
Costa Rica, Panama & Nicaragua

Costa Rica reisblog van reizigers Gerard en Jolanda

Blog
Het is al een tijdje geleden (oktober 2014) dat Gerard en Jolanda een rondreis maakten door het groene Costa Rica. Onlangs kwamen wij hun verhalen weer tegen en wilden deze inspirerende blog toch nog even met je delen.
Geschreven opvrijdag 14 augustus
Geschreven doorKiki van Nes

De verhalen, foto’s en filmpjes geven een goed beeld weer van Costa Rica en kunnen je helpen bij het plannen van je eigen reis. De felgekleurde kikkertjes, de luiaards en de aapjes staan in ieder geval weer prachtig in beeld.

De reis van Gerard en Jolanda begon in de hoofdstad San Jose. Daarna bezochten ze het nationale park Tortuguero, het dorpje La Fortuna, de nevelwouden van Monteverde, het vulkanisch landschap van Rincon de la Vieja en de stranden van Samara. De reis eindigde in Manuel Antonio. Het hoogtepunt van hun reis was Tortuguero, waar ze in het donker, tijdens een tropische regenbui, op zoek gingen naar schildpadden die hier eieren leggen op het strand. En die hebben ze gevonden. “We hebben tientallen eieren voorbij zien komen. Het was echt een magisch moment”, aldus Gerard en Jolanda.

Nog meer inspiratie opdoen? Lees meer blogs

world

Bekijk onze rondreizen en bouwstenen

world