Coronavirus

Algemene informatie

Coronavirus in Colombia

Corona informatie Colombia
Veel reizigers zijn optimistisch in het maken van nieuwe reisplannen en de eerste reizigers zijn al vertrokken naar verre bestemmingen. Zo ook naar Colombia. Natuurlijk staat bij Riksja de gezondheid én de veiligheid van onze reizigers te allen tijde voorop. Naast de reguliere reisvragen beantwoorden we ook alle reisvragen rondom het coronavirus en de maatregelen in Colombia. Zo helpen we je op weg en plannen we een corona-proof reis voor je. Daar komt bij dat we hele fijne garanties hebben voorafgaand én tijdens je reis, mét flexibele boekingsvoorwaarden . Zo loop je geen financiële- en gezondheidsrisico’s en kunnen wij blijven doen waar we al 20 jaar goed in zijn: droomreizen in vervulling laten gaan. Op onze corona informatiepagina geven we je alle relevante en meest actuele reisinformatie rondom het coronavirus. Mocht je vragen hebben over een reis, neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen!

We staan voor je klaar
Hoewel voor Colombia nog de kleurcode oranje geldt, ben je als reiziger welkom en kun je er op een verantwoorde manier reizen. Je reist individueel, slaapt in kleinschalige accommodaties en je hoeft zowel bij aankomst als bij thuiskomst in Nederland niet in quarantaine, wanneer je een vaccinatie-, test-, of herstelbewijs hebt. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, de mogelijkheden én natuurlijk hoe je veilig in Colombia kunt reizen ten tijde van corona.

Situatie in Colombia
We raden aan om als reiziger zelf ook voorbereidingen te treffen om je reis zo plezierig en veilig mogelijk te laten verlopen. De belangrijkste regel is: bekijk wat de voorschriften zijn op de plaats van je bestemming en zorg dat je deze opvolgt.

Reizen naar Colombia is mogelijk met een ingevulde Check-MIG vragenlijst: het online registratie formulier Colombia wat je dient in te vullen voor aankomst.

Nederlanders adviseren wij voor reisadviezen per bestemming de website van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken in de gaten te houden en Belgen de reisadviezen van de website van het Belgische Ministerie van Buitenlandse zaken in de gaten te houden.

We houden van al onze 50 bestemmingen de corona-situatie nauwlettend in de gate. Voor het meest actuele en geldende reisadvies verwijzen we je naar de website van Nederland Wereldwijd. Wil je graag gedetailleerde informatie over Colombia? Dan staan we je telefonisch graag te woord. Je kunt ons bereiken op +31(0)71 891 01 96.

Je kunt ons ook bereiken via colombia@riksjatravel.nl

✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 november 2021 een reis bij ons boekt krijg je van ons gratis het Super Flex-voorwaardenpakket ter waarde van €250 cadeau. Hiermee ben je gegarandeerd dat je gratis je reis kan annuleren of wijzigen tot 30 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.