Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Bouw je Jordanië-familiereis

Individuele familiereis Jordanië

Ook met kinderen kun Jordanië ontdekken. Het is zelfs makkelijker dan je zou denken: het land ligt op nog geen vijf uur vliegen en de reisafstanden zijn kort. Perfect met kinderen, dus. Hobbel op de rug van een kameel over zandduinen en tussen steile rode rotsmuren door de Wadi Rum-woestijn, dobber  in ’s werelds zoutste meer, de Dode Zee, en verken wereldwonder Petra. We passen onze rondreizen graag aan op reistempo, afstanden en slaapplekken voor je gezin.

Vraag een reisvoorstel op maat aan

 

Goed om te weten

Reisperiode
Jordanië is ideaal als tussendoorvakantie in het voor- of najaar, maar reizen in de zomer kan ook. Met een mediterraan klimaat zijn de zomers heet en droog. In het noorden liggen de temperaturen rond de dertig graden; in het zuiden kan dit oplopen tot een graad of 42.

Vervoer
Je reist met eigen chauffeur of per huurauto. Met een huurauto heb je de meeste vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Zelf vonden we het fijn om met chauffeur te reizen. Zo hoef je zelf niet op de weg te letten en hebt alle tijd om je met je kinderen alle nieuwe indrukken in je op te nemen.

Slaapplekken
Over het algemeen zijn de hotels eenvoudig, met een vleugje Arabische kitsch. De kamers zijn weliswaar niet luxe, maar net zonder al te veel poespas. We werken in Jordanië voornamelijk met kleinschalige hotels, die niet allemaal over familiekamers beschikken. In dat geval proberen we voor gezinnen kamers naast elkaar te boeken.

 

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Jordanië bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze vind je terug op Riksja Family.
Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Ze adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Reizen met kinderen is vooral heel leuk. Ze laten je op een onbevangen manier naar de wereld kijken. Bovendien is contact met mensen ter plaatse veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family

Bezoek Riksjafamily.nl voor nog meer kindvriendelijke bestemmingen

Bekijk de Jordanië-rondreizen

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen