Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Bouw je Jordanië familiereis

Individuele familiereis Jordanië

Met het gezin een reis doorr Jordanië maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Jordanië is geschikt voor het hele gezin. Slof op een kameel tussen steile rode rotsmuren en zandduinen of dobber in ’s werelds zoutste meer, de Dode Zee. Jordanië ligt op nog geen vijf uur vliegen en de reisafstanden zijn er kort. Wel zo fijn als je met kinderen reist.  Wij passen de rondreizen graag aan op reistempo, afstanden en slaapplekken voor je gezin.

Vraag een reisvoorstel op maat aan

 

Goed om te weten

 

Reisperiode
Jordanië is ideaal als tussendoor vakantie in het voor- of najaar. Reizen in de zomer kan ook! Mediterraan klimaat zijn de zomers heet en droog. In het noorden liggen de temperaturen rond de 30 graden. In het zuiden kan dit oplopen tot een graad of 42.

Vervoer
Je reist met een eigen chauffeur of per huurauto. Een huurauto geeft je alle vrijheid. Zelf vonden wij het fijn om met chauffeur te reizen. Zo hoef je zelf op de weg te letten en hebt alle tijd om je met de kinderen te verbazen over een nieuwe cultuur.

 

Jordanië met kinderen

 

Slaapplekken
Over het algemeen zijn de hotels eenvoudig en met een vleugje Arabisch kitsch. Verwacht geen luxe, maar nette kamers met niet teveel poespas. Wij werken in Jordanië voornamelijk met kleinschalige hotels die niet allemaal over familiekamers beschikken. In dat geval proberen we voor gezinnen kamers naast elkaar te boeken.

 

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Jordanië bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family

Naar Riksja Family bestemmingen

Bekijk de Jordanië-rondreizen

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen