Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Bouw je Maleisië-reis met bouwstenen

Individuele rondreizen Maleisië

Verzamel kokosnoten in de kampung en scoor een super sateetje op de straathoek. In deze smeltkroes van culturen en religies maak je tijdens je Maleisië reis snel contact, want iedereen spreekt Engels. Onderweg slaap je in knusse hotels, sfeervolle houten jungle chalets of een hutje op het strand. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis door Maleisië.

 

Onze individuele Borneo rondreizen

Onze individuele Maleisië rondreizen

Voor reizigers, door reizigers

Met Riksja Maleisië reis je eigenwijs en individueel. Wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld, waarbij jij nog volop keuze hebt om de reis naar jouw hand te zetten. Hier een nachtje langer, daar een extra excursie of een special stay? Wat jij wilt. Boek de reis direct of vraag onze hulp, want die geven we je graag.

Advies op maat?

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Ontvang een reisvoorstel op maat.

 

  • je beleeft de highlights net even anders
  • je past zelf jouw rondreis aan
  • lokale collega's staan 24/7 voor je klaar
  • je profiteert van onze landenkennis en passie voor Maleisië
  • je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
Jungle belevenissen in Maleisië

Je eigen Maleisie-reis samenstellen met onze bouwstenen

Selecteer je reisperiode
Kies een rondreis en voeg zelf bouwstenen toe
Boek direct online

4 rondreizen in Maleisië

Maleisië, even proeven

Duur: vanaf 14 dagen en te verlengen met 7 dagen
Reisroute: Kuala Lumpur - Taman Negara - Cameron Highlands - Penang - Langkawi
Prijs: 979,- p.p.
Huurauto: optioneel bij te boeken
Reisperiode: Het hele jaar door

In deze tweeweekse West-Maleisie rondreis bezoek je alle highlights: Kuala Lumpur, Taman Negara, Cameron Highlands, Penang en Langkawi. Deze reis is de perfecte mix tussen natuur en cultuur. Waar je het ene moment struint door wereldstad Kuala Lumpur, bevind je je het volgende moment midden in het oudste regenwoud van Maleisië. Je bezoekt glooiende heuvellandschappen vol theeplantages, bekijkt de mooiste street art en leest een boek op parelwitte stranden. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om Belum, de verborgen jungle, en Melaka, een historische stad, te ontdekken!

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Dwars door Maleisië

Duur: vanaf 14 dagen en te verlengen met 7 dagen
Reisroute: Kuala Lumpur - Taman Negara - Cameron Highlands - Penang - Perhantians Islands
Prijs: 1.014,- p.p.
Huurauto: optioneel bij te boeken
Reisperiode: Van 1 april t/m half oktober

Deze rondreis is net iets anders dan de eerste rondreis. Het eerste deel is gelijk maar je eindigt de reis niet op Langkawi. Van april tot half oktober kun je namelijk naar de "picture perfect" eilanden van de Perhentians. Witte stranden, ontelbaar veel palmbomen en een houten hutje: wat meer hebt je nog nodig? Oja vergeet je snorkel niet zodat je ook onder water kunt zien hoe kleurrijk Maleisië is.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Maleisië en Borneo all the way

Duur: vanaf 15 dagen en te verlengen met 7 dagen
Reisroute: Kuching - Kota Kinabalu - Sandakan - Kuala Lumpur - Cameron Highlands - Penang - Langkawi
Prijs: 1.335,- p.p.
Huurauto: optioneel bij te boeken
Reisperiode: Het hele jaar door

Wil je zowel West-Maleisië als Borneo bezoeken? Dan is deze rondreis ideaal voor jou! De reis begint in Kuching op Borneo, waar je kennismaakt met eeuwenoude tradities en een modern bestaan. Daarna is het tijd om de natuur in te trekken: in de jungle sta je oog in oog met orang-oetans en tijdens het hiken spot je de meest fantastische dieren. Na deze portie natuurschoon neem je een binnenlandse vlucht, waar de reis door West-Maleisië begint. Wereldstad Kuala Lumpur, de rijstvelden van de Cameron Highlands, de cultuur van Penang en de heerlijke stranden van de Perhentian Islands staan je op te wachten!

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Maleisië, rustig beginnen

Duur: vanaf 5 dagen en te verlengen met 2 dagen
Reisroute: Kuala Lumpur - Taman Negara
Prijs: 380,- p.p.
Huurauto: optioneel bij te boeken
Reisperiode: Het hele jaar door

Heb jij je reis naar Maleisie al geboekt en wil je de vakantie graag zelf in elkaar puzzelen, maar vind je dit toch spannend? Dan hebben wij de oplossing! Met dit pakket boek je alleen Kuala Lumpur en Taman Negara met ons, met een eventuele verlenging van de Cameron Highlands. Daarna heb je de reis volledig zelf in handen. Zo hoef je de eerste paar dagen niets te regelen en kun je eerst onbezorgd wennen aan het land. Op deze manier combineer je het beste van beide werelden!

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Wij helpen je op weg

Je kunt de bovenstaande rondreizen door Maleisië direct boeken. Maar wil je een combinatie van de rondreizen of een deel van een rondreis maken, vraag dan een reisvoorstel op maat aan. Bel of mail ons gerust. We geven je eerlijk advies over de slimste route of de zwaarte van een excursie en we boeken graag een vlucht voor je. Zo kunnen we je helpen met het samenstellen van de Maleisië-reis die het beste bij je past.

Bekijk de video en bouw je eigen reis

individuele rondreizen

Neem contact met ons op of bel ons op +31(0)71 516 20 39

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen