Riksja Maleisië

Naar boven

Reizen met kinderen

maleisië met kinderen

Bouw je Maleisië familiereis

Individuele familiereis Maleisië

Reizen naar Maleisië met kinderen? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Maleisië is geschikt voor het hele gezin. Zet je snorkel op en spot kleurrijke vissen, Ga met een ranger het regenwoud in op zoek naar wilde olifanten, verzamel kokosnoten in de kampung en sta oog in oog met oerang oetans en neusapen.

In Maleisië combineer je een avontuurlijke en culturele rondreis met een ontspannen vakantie. De ene dag loop je in een levendige stad of door de jungle, de volgende dag is het relaxen op poederwitte stranden. Wij passen de rondreizen graag aan op reistempo, afstanden en slaapplekken voor je gezin.

Borneo is vanwege Malaria vooral geschikt voor wat oudere kinderen, maar ook in west Maleisië is veel wild te spotten en het maakt de reis voor kleintjes minder vermoeiend omdat je minder binnenlandse vluchten nodig hebt. Er is genoeg te doen voor kinderen van alle leeftijden.

maleisië met kinderen

Goed om te weten

Slaapplekken
Wij werken in Maleisië voornamelijk met kleinschalige hotels. Waar mogelijk reserveren we familiekamers, maar als dat niet mogelijk is omdat het hotel niet over familiekamers beschikt, proberen we kamers naast elkaar te boeken.

Zwemmen
Officieel is Maleisië een islamistisch land, maar er is een enorme mix van verschillende culturen. Het is daarom voor westerse toeristen ook geen probleem om in bikini of zwembroek rond te lopen. Voor kinderen is het aan te raden, in verband met de vele zonuren, om een uv-shirtje of pakje aan te trekken.

maleisië met kinderen
maleisië met kinderen
background-pattern