Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Riksja Travel - Jordanië specialist

Deze Jordanië-reizen worden georganiseerd door Riksja Travel, een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Wij bieden verschillende rondreizen aan, waarbij je zelf naar smaak excursies of andere hotels kunt toevoegen. Je kunt ze direct online boeken, of je kunt ons eerst nog mailen als je vragen hebt of specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Carin Jordanië specialist

Jordanië is een van de meest bijzondere bestemmingen waar ik geweest ben. Ik vond het geweldig om een duik te nemen in de dode zee, twee dagen te struinen door de woestijnstad Petra en te wandelen in de omgeving van Dana. Samen met een vriendin heb ik in een kleine twee weken Jordanië door kruist en zelf rond gereden met de auto. Ik vond het gevoel van vrijheid heel fijn; zelf bepalen wanneer je stopt, leuke muziek luisteren en het land écht verkennen. Ik was blij verrast door de gastvrijheid en oprechte vriendelijkheid in Jordanië.

Hopelijk kan ik snel terug om te gaan duiken in de Rode Zee, want daar heb ik veel goede verhalen over gehoord. Ik vind het leuk om mijn ervaringen te delen, maar vind het vooral belangrijk dat meer reizigers dit en nog veel meer kunnen ervaren tijdens hun Jordanië reis…

Robert-Jan Jordanië specialist

Schitterende woestijn, de Dode Zee en Petra. Gewoon een paar dingen die het land Jordanië rijk is. Neem daarnaast de enorm rijke geschiedenis van het land en je hebt een diverse bestemming, waar ieder zijn ding kan vinden.

Gezien mijn persoonlijke interesse in geschiedenis, heeft het land mij altijd enorm geboeid. Zo brengt een bezoek aan Petra, wat tot één van de zeven wereldwonderen behoort, je een overweldigend schouwspel van oud architectonisch vakmanschap. Een bezoek aan het Kerak Kasteel brengt je terug naar de tijd, toen er nog kruisvaarders rondwaarden. Toch iets actiever ingestoken, dan kun je ervoor kiezen om door de Wadi Mujib te klauteren of met een sandboard de zandduinen af te stuiven. Kortom een zeer divers land.

Het lijkt mij leuk om mijn interesse in dit land te delen met andere reizigers. Neem gerust contact met mij op om samen jullie reis naar Jordanië vorm te geven.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen