Menu background

Naar boven

Tropisch toetje in Ho Tram

bouwsteen

 • Reisschema:
  Ho Tram
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten,
 • Reissom:
  € 275,- p.p. bij 2 personen obv halfpension
 • Reisperiode:
  oktober - juni
 • Aanvang:
  dagelijks
Wil je aan het einde van je reis nog even ontspannen, maar heb je geen zin om hiervoor in het vliegtuig of de trein te stappen? Sluit je reis dan af in aan de stranden in Zuid-Vietnam op 2,5 uur rijden vanaf Ho Chi Minh City. Hier kom je helemaal tot rust op je strandbedje aan het brede zandstrand.

Ho Tram is een klein plaatsje in de buurt bij de grotere plaats Vung Tau. Vung Tau vinden we zelf niet de meest aantrekkelijke badplaats, vanwege de hoge hotels en de drukte in de weekenden, wanneer veel bezoekers vanuit Ho Chi Minh City daar komen om te ontspannen. We kiezen hier voor een sfeervolle accommodatie, op ongeveer een half uur van Vung Tau. De accommodatie is gebouwd in authentieke Vietnamese stijl. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een ontspannen afsluiting (of begin) van je reis. Neem een duik in een van de twee zwembaden, kies voor een heerlijke massage of ga mee op excursie naar bijvoorbeeld de warmwaterbronnen van Binh Chau.
Decorative torn edge

Dag 1 – Op weg naar Ho Tram

Vandaag vertrek je vanuit Ho Chi Minh City naar het strand in het zuiden van Vietnam. Je wordt opgehaald op de luchthaven of bij je accommodatie. In tweeënhalf uur rijd je naar het brede zandstrand aan de oostkust van Vietnam. Aangekomen in je accommodatie word je warm welkom geheten. Na uitleg over wat je allemaal kunt doen de komende dagen, maak je je thuis in je geschakelde bungalow. Alle bungalows zijn ingericht volgens Vietnamese stijl, met Westerse details. Je kamer met airco is van alle gemakken voorzien, met comfortabele badkamer en eigen veranda of balkon.

Omdat je accommodatie een goed restaurant heeft en je in de omgeving weinig mogelijkheden hebt om te gaan eten, verblijf je hier op basis van halfpension (drankjes exclusief). ’s Avonds schuif je aan in het sfeervolle restaurant en geniet je van maaltijden met verse producten uit de groentetuin van het hotel.

Decorative torn edge

Dag 2 – Relaxen in Ho Tram – eigen invulling

Vandaag is het helemaal aan jou wat je wilt gaan doen. Wil je lekker rustig aan doen? Dan kun je je te nestelen op één van de bedjes aan het brede zandstrand en geniet je van het zonnetje en verkoelende zeewater. Ben je meer een type voor het zwembad? Dan heb je de keuze tussen een duik in het zoetwaterbad of het zoutwaterbad. Ben je wat vermoeid na al het reizen? Laat je lichaam tot rust komen tijdens een massage in de professionele spa. Aan het einde van de dag geniet je van een verse fruitsap of cocktail in de bar aan het strand.

Wil je wat meer van de omgeving zien, dan kun je in de shuttlebus stappen die je naar verschillende dorpen in de omgeving brengt. Bij de receptie helpen ze je graag op weg. Of breng een bezoek aan de warmwaterbronnen van Binh Chau. Verwen jezelf met een modderpakking of geniet van een revitaliserend voetenbad.

Decorative torn edge

Dag 3 – Van Ho Tram naar…

Vandaag pak je je spullen weer in. Je neemt afscheid van Ho Tram en wordt teruggebracht naar Ho Chi Minh City. Afhankelijk van wat het vervolg van je reis is, word je afgezet bij je hotel in Ho Chi Minh City of op de luchthaven of het treinstation.

Heb je nog niet genoeg van dit ontspannen plekje, verleng je verblijf dan met een nachtje. Onze reisspecialisten raden het je absoluut aan. Zij helpen je graag verder met het plannen van je reis.

Lees ook ons Vietnam reisblog over onze 5 favoriete stranden in Vietnam.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Tropisch toetje in Ho Tram

Deze bouwsteen is goed te combineren met

bouwsteen

Van Cu Chi-Tunnels naar de Mekong Delta

 • Ho Chi Minh City
 • 5 dagen / 4 nachten
 • € 390,- p.p. bij 2 personen in groepsverband
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
bouwsteen

Mekong Delta; proef het leven langs het water

 • Ho Chi Minh City, Mekong
 • 5 dagen / 4 nachten
 • € 520,- p.p. bij 2 personen met privégids, auto en chauffeur
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Vietnam-Ho-Chi-Minh-City-brommers
bouwsteen

Ho Chi Minh City; skyline van het zuiden

 • Ho Chi Minh City
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 105,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge