We halen Thailand naar Nederland toe!

blog

Geschreven op
zondag 17 september
Geschreven door
Delen op social media

Het hele jaar op reis zijn, dat klinkt fantastisch toch? Maar helaas: dat is niet weggelegd voor iedereen (hoe graag we het ook willen). Dus in plaats van dat we jou dichter bij je bestemming brengen, brengen we de bestemming dichter bij jou!

Een Thailand-route door Amsterdam

Ja, je leest het goed: we hebben Thailand naar Amsterdam gehaald! Dagenlang hebben we door Amsterdam geslenterd, met iedereen gesproken, gezocht naar de leukste plekjes (zoals we ook op reis doen) en dat resulteert in onze Thailand-route door Amsterdam.  Nee, geen toeristische route, maar van de gebaande paden af naar de plek waar je de beste Thaise viskoekjes bestelt en naar Het Kleinste Huis, zó klein dat het huisje bijna niet opvalt, waar je een homemade kopje Thaise ijsthee voorgeschoteld krijgt (mierzoet, maar geloof ons: heerlijk!). Moe van het lopen? Tussendoor kun je ontspannen tijdens een Thaise massage en bij de lokale Thaise supermarkt krijg je van onze Soesja Hu een boodschappenlijst voor de beste Thaise curry (natuurlijk kun je hier alles gelijk inkopen). Bijvoorbeeld een leuk souvenir voor jezelf of voor het thuisfront. Je sluit af met een curry in een Thais restaurant waar ze alleen werken met verse producten. En als dat nog niet genoeg is, tippen we je nog een Thaise bar voor een Singha-biertje.

Kosten? Nou, wij zijn zo verliefd op Thailand dat we gewoon willen dat iedereen deze dag kan ervaren! Daarom kun je de kaart hier gratis downloaden:  Thailand-route door Amsterdam. Sommige dingen hebben we gratis voor je geregeld (zie kaart), bij andere dingen beslis je zelf of je dit wel of niet doet. Is de route ook écht iets voor jouw buren, vrienden, schoonmoeder of iemand anders? Delen mag, graag zelfs.

Veel plezier!

PS: smaakt dit naar meer van Thailand? Bouw hier jouw échte Thailand-reis. Of doe inspiratie op voor een andere reis en bekijk onze Riksja-bestemmingen.