Riksja Travel wint twee awards bij Reisgala

blog

Geschreven op
maandag 28 januari
Geschreven door
Delen op social media

Avontuurlijke reizen en Travel Impact Lab bekroond

Afgelopen zaterdag werden tijdens het uitverkochte Reisgala in Hotel van Oranje van Noordwijk de Vakantie Awards uitgereikt. Wij mochten maar liefst twee awards mee naar huis nemen.

We ontvingen eerst de award voor ‘Beste Avontuurlijke Reizen’, een titel waar we enorm trots op zijn. We vinden het belangrijk dat we onze reizigers dichter bij hun bestemming brengen, door het land echt te leren kennen én door reizen aan te bieden waardoor ze dichter bij zichzelf komen. Dit is dus een dankbare erkenning voor ons harde werken.

Even later vielen nogmaals in de prijzen; met het Travel Impact Lab wonnen we de award voor Start-up of the Year. Het lab, dat sinds 2017 bestaat, is een initiatief van diverse organisaties binnen en buiten de reisbranche en helpt start-ups duurzame innovaties op het gebied van reizen in de markt te zetten. Riksja Travel is een van de initiatiefnemers van het Travel Impact Lab.
Het Travel Impact Lab helpt start-ups succesvol op gang en zet bestaande organisaties opnieuw in beweging. We bouwen een community waarin we reizen combineren met een positieve impact op de wereld. Bij Riksja Travel noemen we dat ‘een hart voor de wereld hebben’. Een positieve impact is de meetlat waartegen alles wat we doen afgemeten wordt. We zijn blij en trots dat de reisbranche het belang van ons Lab ondersteunt met deze award.

Riksja Travel was tevens genomineerd voor de Sustainable Travel Award voor de samenwerking met Wakibi, maar we zagen de prijs aan onze neus voorbijgaan ten gunste van SNP Natuurreizen. Via Wakibi hebben we in de afgelopen jaren al 16.000 ondernemers wereldwijd ondersteund met een microkrediet om hun bedrijf op gang te kunnen helpen. Ondanks het feit dat we niet gewonnen hebben, zijn we heel blij dat er aandacht is voor onze duurzame projecten en dat ons Hart voor de Wereld steeds prominenter onder de aandacht komt.