Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Slapen in hotels

We vinden het belangrijk dat je niet in grote, onpersoonlijke hotels slaapt. Daarom regelen we kleinschalige accommodaties voor je. Zo kunnen we de lokale bevolking ondersteunen én overnacht jij op sfeervolle plekken. Wij hebben daarbij kritisch gekeken naar welke accommodaties wij echt de moeite waard vinden. De ligging heeft hier ook een belangrijke rol in gespeeld.

Slapen tussen de plantages in de jungle van Suriname

Tijdens een reis door Suriname mag een bezoek aan de jungle niet ontbreken. Tijdens onze rondreizen slaap je dan ook in de jungle. ‘s Ochtends word je wakker met het geluid van vogels en apen, en dit is dan ook zeker een bijzondere ervaring.

Bijzondere plekken

BESCHRIJVING MIST

Upgraden accomodaties

Tijdens onze Suriname-rondreizen heb je hier en daar de mogelijkheid om nét wat luxer of specialer te slapen. Je kunt in onze rondreizen zien waar upgrades mogelijk zijn en wat hier de meerkosten van zijn. Hierbij geven we een beschrijving van de upgrade, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Accommodaties op basis van beschikbaarheid

Onze rondreizen zijn altijd op basis van beschikbaarheid. Omdat we van te voren niet weten waar je gaat slapen, hebben wij ervoor gekozen om geen accommodatienamen te geven. Wij werken wel met een aantal pools samen en we proberen altijd onze eerste keuze voor je te boeken. Mocht dit niet lukken vanwege beschikbaarheid, gaan we proberen onze tweede keuze te boeken. Op deze manier kunnen wij niet garanderen waar je overnacht. Pas als de gehele reis is bevestigd, krijg je van ons alle vouchers waarop staat waar je slaapt.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen