Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Europa inspiratiedag 2024

Ontdek wat Europa allemaal te bieden heeft!

Europa-dag Riksja-event
Voor een onvergetelijke reis hoef je echt niet altijd ver te reizen. Ontdek Europa zoals je dat misschien niet verwacht. We heten je van harte welkom op ons gezellige kantoor in Leiden op zondag 21 april 2024 vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur. Volg presentaties, ga in gesprek met al onze Europa-experts en doe inspiratie op voor jouw Europa-reis! Het event is helemaal gratis en je kunt je hieronder aanmelden. Zien we je daar?
Decorative torn edge

Meld je aan

Decorative torn edge

Wat kun je verwachten

Op zondag 21 april tussen 12.00 en 17:00 uur vertellen onze Europa-experts graag meer over hun reisavonturen, favoriete routes en delen zij hun insidertips. Je kunt presentaties volgen over Italië, IJsland, Albanië, Noorwegen, Griekenland, Portugal, Kroatië & Slovenië, Madeira en de Azoren. Uiteraard kun je ook in gesprek met onze bestemmingsexperts over Spanje, Canarische Eilanden, Lapland, Sardinië, Sicilië en Zweden. Zien we je daar?

Timetable

Timetable Europadag 2024

8x landenpresentaties

1. Portugal

Portugal rondreis
Kom alles te weten over Portugal tijdens de presentatie van onze Portugal-expert. Onze expert vertelt je waar je het avontuur vindt, maar ook waar je door pittoreske straatjes loopt en heerlijke gerechten proeft. Portugal heeft het namelijk allemaal!

2. Albanië

Jeffrey in Albanië
Albanië is nog een onontdekt stukje Europa en laat onze Albanië-expert je kennismaken met de turquoiseblauwe meren en groene bergtoppen van dit gastvrije land. Voor avontuurlijke reizigers die verlangen naar nieuwe ontdekkingen en culturele verrassingen is Albanië de ideale bestemming!

3. Madeira & Azoren

John op Madeira
Madeira wordt ook wel het Hawaii van Europa genoemd en daar kan onze Madeira en Azoren-expert je deze middag alles over vertellen! Wil je walvissen spotten, wandelen over vulkanen en door de mooiste natuur? Dan zit je op Madeira en de Azoren op de juiste plek!

4. Kroatië & Slovenië

Judith in KroatiëKom alles te weten over Kroatië en Slovenië tijdens de presentatie van onze expert die je zondag 21 april graag meeneemt langs de kristalheldere wateren en pittoreske dorpen van Kroatië en de groene alpenweiden en bergen van Slovenië.

5. IJsland

IJsland rondreis
Tijdens deze presentatie neemt onze IJsland-expert je mee naar het avontuurlijke IJsland! Hier ontdek je metershoge watervallen, spuitende geisers en de grootste gletsjer van Europa. Avontuur gegarandeerd!

6. Noorwegen

Bas in Noorwegen
Onze Noorwegen-expert vertelt je 21 april alles over Noorwegen. Ook hier vind je volop avontuur en slaap je kleinschalig en midden in de natuur.

7. Italië

Italië Demi
Beleef la dolce vita tussen de Toscaanse heuvels en in kleine agriturismo’s met zwembad. Onze Italië-expert vertelt je hoe je hier het échte Italië ontdekt.

8. Griekenland

Griekenland rondreis
Kom alles te weten over Griekenland tijdens de presentatie van onze Griekenland-expert. Ontdek de leukste onontdekte eilandjes, het avontuurlijke vaste land van Griekenland en meer!

Ontmoet onze bestemmingsexperts

Onze bestemmingsexperts staan te popelen om jou te voorzien van een flinke dosis reisinspiratie tijdens de verschillende landenpresentaties. Zo kom je alles te weten over onze bestemmingen en ken je onze insidertips voor zowel rondreizen als familiereizen!

Hart voor de wereld

Reizen gaat over beleven, onvergetelijke herinneringen maken en het ontdekken van de meest bijzondere plekken, maar wel op een verantwoorde manier. Daarom zetten we ons al 20 jaar in voor een eerlijke en gelijkwaardige wereld. We betalen altijd een eerlijke prijs, accepteren geen ongelijkheid in onze reizen en moedigen ondernemerschap aan. Als je met Riksja reist ben je ervan verzekerd dat je geld terecht komt bij deze mensen waar het hoort, de lokale bevolking, zodat iedereen van jouw reis meeprofiteert. Reizen heeft ook een negatieve impact daarom zijn we vastberaden om onze ecologische voetafdruk te verkleinen zodat ook toekomstige generaties de wereld op onze manier kunnen blijven ontdekken. We vinden dat je voor een onvergetelijke reis niet altijd ver hoeft te reizen en werken we aan nieuwe rondreizen en duurzamere opties zoals elektrisch rijden binnen Europa. Reis je met ons mee? Dan reizen we samen met hart voor de wereld. Meer informatie hierover vind je hier.

Travelife
background-pattern