Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Laat je inspireren

Afwisseling tijdens een individuele Spanje vakantie vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Spanje, maar ook wat wij als Riksja Spanje te bieden hebben aan jou als klant.

Wij regelen het bezoek aan het sprookjesachtige Alhambra en in de olijvenstreek leer je alles over het proces om van olijven de lekkerste olijfolie te maken. In de pyreneeën wandel je met onze wandelroute en gevulde picknick mand tussen bergen en groene weides en met onze minder toeristische strandmogelijkheden is er altijd wel een plekje waar je lekker kunt ontspannen. Wij zijn een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. We verkopen de manier van reizen die wij zelf het leukste vinden: een manier waarop je het land echt ontdekt en de bewonders leert kennen. Verder regelen wij die excursies die je volgens ons niet mag missen, individueel of in kleine groepjes. Geen massa dus. Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele Spanje reis samen.

Afwisselend Spanje

Spanje is bij velen bekend als strand of stedentrip bestemming. Maar er is zoveel meer. De steden waar je door smalle straten met tapasbarretjes slentert wissel je af met het binnenland waar je tussen olijfvelden en druivenranken rijdt. Maar ook besneeuwde bergtoppen en een droge half woestijn vind je in dit veelzijdige land. In culinair opzicht kom je niks te kort in Spanje. De lekkerste tapas en Spaanse wijnen maar ook couscous en muntthee proeven terwijl je aan een waterpijp lurkt in de Arabische wijk van Granada.

Een reis door Spanje kun je zo afwisselend maken als je zelf wilt.

Belevenis tijdens je reis

Een bezoek aan het Alhambra ontbreekt op bijna geen enkele reis door Andalusië. Daarnaast regelen we ook andere excursies die je zelf niet zo makkelijk kunt regelen. Zo ga je in Sevilla met een flamenco danseres op pad die je alles verteld over deze passionele dans. Je gaat op in het ritme van de gitaarklanken en voelt de emoties van de dansers in een kleine patio. Geen bolletjes jurken en castagnettes maar juist de authentieke flamenco met vaak donkere kleding die niet afleidt van de muziek en dans. In de sherry streek  proef je het Spaanse goud in een kleine bodega.

Eigen tempo

Met een huurauto door Spanje toeren geeft je een gevoel van vrijheid. Je kunt stoppen waar en wanneer je wilt. Van onze lokale agent ontvang je een uitgebreide routebeschrijving met zowel de snelste als de leukste weg naar je volgende bestemming. Ook krijg je tips over waar je het beste kunt parkeren in de steden. Het ontbijt regelen we op de meeste plaatsen maar voor de lunch en het diner heb je de vrijheid om te eten waar je wilt. In Spanje is een terras of tapas restaurant nooit ver weg.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen