Maleisië, rustig beginnen
380 p.p. *
  1. Start in Kuala Lumpur - aankomst op 28/06/2020
  2. Einde: laatste dag in Taman Negara op 02/07/2020
Totaalprijs voor 2 personen 760,- *
* excl. internationale vlucht
Boek direct en krijg
€50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Maleisië, rustig beginnen

Duur: vanaf 5 dagen en te verlengen met 2 dagen
Reisroute: Kuala Lumpur - Taman Negara
Prijs: € 380,- p.p. bij 2 personen
Huurauto: optioneel bij te boeken
Reisperiode: Het hele jaar door

Dit pakket is voor degenen die de reis door Maleisië graag zelf willen regelen, maar dit toch ietwat spannend vinden. Met dit pakket boek je enkel Kuala Lumpur en de jungle van Taman Negara met ons, twee absolute highlights van Maleisië. Ook heb je de mogelijkheid om hier de Cameron Highlands aan toe te voegen. Daarna regel je alles zelf, zodat je toch rustig kunt beginnen en eerst went aan het land.

Dag Reisschema

Vluchten

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. We boeken graag een vlucht voor je die past bij jouw reis. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We maken een vluchtvoorstel en kunnen deze vrijblijvend voor je in optie zetten. Wanneer we de vlucht voor je boeken, houden we vervolgens ook de tijdswijzigingen voor je bij. Daarnaast regelen we een nieuwe vlucht als de airline besluit een vluchtgedeelte te annuleren of te verzetten naar een andere tijd of route.

De KLM Werelddeal Weken zijn sinds donderdag 6 september gestart. Deze verlaagde tarieven (excl. ticketing-,servicekosten en vliegticketgarantie) kun je bij ons boeken tot en met 24 september 2018. De reisperiode is vanaf 6 september t/m 14 december 2018 en 27 december 2018 t/m 30 juni 2019. Vraag onze bestemmingsexpert naar de mogelijkheden.

Uiteraard kun je ook zelf je vlucht zoeken en boeken. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van wijzigingen en we vragen je om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Meer informatie vind je op de pagina vliegtickets Maleisië.

Fiets door Kuala Lumpur en ontdek verborgen plekjes

Excursie – fietsen door een wereldstad (+ €67 p.p.)

Heb je niet zolang de tijd en wil je toch veel van de stad zien? Kies dan voor deze fietstour, waarbij je samen met een lokale, Engelstalige gids de metropool verkent. Je ontdekt niet alleen de hoogtepunten die Kuala Lumpur te bieden heeft, de gids laat je juist ook de minder bekende plekken zien. Zo leer je meer over het leven van de locals en ga je van het gebaande pad. Het fietsen neemt ongeveer een halve dag in beslag en kinderen jonger dan zes jaar kunnen achterop.

Excursie – koken als een Maleier in KL (+ €102 p.p.)

Naar onze mening is niets zo lekker als de Aziatische keuken. Wil jij net zo goed leren koken als de locals? Kies dan voor deze workshop. In de ochtend neemt een Maleier je mee naar de lokale markt en doe je de inkopen. Let goed op zodat je ook de fijne kneepjes van het afdingen leert. Dan gaan jullie de keuken in en kom je meer te weten over de basisingrediënten. Als lunch smikkel je van je zelfgemaakte maaltijd!

Excursie – uitzicht vanaf de Twin Towers (+ €29 p.p.)

De Twin Towers zijn een boegbeeld van Maleisië die je eigenlijk niet mag overslaan tijdens je verblijf in Kuala Lumpur. De Petronas Towers waren met 450 meter ooit de hoogste gebouwen van de wereld. Dat zijn ze niet meer, maar indrukwekkend is het zeker. Tijdens een bezoek ga je naar de brug tussen de torens om vanaf hier te genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Vooral met de zonsondergang is het een magisch plaatje.

Bouwsteen – warm welkom in Melaka (2 extra dagen) (+ €280 p.p.)

Heb je wat meer tijd te besteden? Begin je reis dan in het gemoedelijke Melaka. Melaka is bekend om het koloniale VOC verleden. Je waant je als het ware terug in de tijd van het oude Maleisië, mede dankzij de vele antiekwinkels. Om je wegwijs te maken, regelen we een fietstocht voor je. Samen met een gids ontdek je de stad en praat je met de bevolking. Ondertussen vertelt de gids meer over de stad en haar verleden. Natuurlijk krijg je voldoende tijd om mooie plaatjes te schieten. Lees meer

Bouwsteen – wolkenkrabben in Singapore (2 extra dagen) (+ €286 p.p.)

Selamat datang oftewel welkom in Singapore! In deze moderne stadstaat verbaas je je over hoe schoon het hier is. De komende dagen verblijf je in een centraal gelegen hotel. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Chinatown, little India, Colonial district of één van de vele groene parkjes die netjes worden bijgehouden. Wil je de skyline met zonsondergang zien, breng dan een bezoek aan de bar van Marina Bay. Je moet wel entree betalen, maar het uitzicht is adembenemend. Lees meer
Wildlife spotten op de rivier

Excursie – jungle varen naar Lata Berkoh (+ €52 p.p.)

Wandelen door de jungle is een fijne manier om de omgeving te verkennen, maar wil je ook een ander perspectief? Ga dan mee met deze boottocht waarbij je over de rivier door het dichte regenwoud vaart. Leun achterover en geniet met volle teugen van de geluiden om je heen. De gids luistert mee en spot de apen en vogels waarschijnlijk sneller dan jij. Neem je zwemkleding mee want bij de watervallen duik je zo het water in.

Huurauto – Zelf rijden in Maleisië (3 dagen) (+ €261 p.p.)

Vind je het prettig om zelf te bepalen waar en wanneer je stopt dan kunnen we ook een huurauto inplannen. De route vanaf Taman Negara via de theevelden van de Cameron Highlands naar Penang vinden wij het mooist. Tropisch oerbos wordt afgewisseld met slingerwegen de bergen in. Je kunt je wel voorstellen wat een fantastische uitzichten dat oplevert. Lees meer

Tevreden met je samengestelde Maleisië rondreis?

Je kunt je reis direct boeken of aanvragen, of nog even bewaren zodat je er op een later moment nog eens naar kunt kijken. Dan heb je de mogelijkheid om je reis nog aan te passen naar jouw wensen.

Maleisië, rustig beginnen 380 p.p. (excl. internationale vlucht)
Reis vrijblijvend aanvragen Boek direct
Boek direct en krijg
€50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen