Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Bouw je Madagaskar familiereis 

Individuele familiereis Madagaskar

Groepje kinderen Malagasy

Met het gezin een reis naar Madagaskar maken? Doen! Speur naar nieuwsgierige maki’s en kameleons, hike langs bizarre rotsformaties en omarm een enorme baobab. Wanneer je in de zomerperiode naar Madagaskar gaat, kun je vanuit verschillende plekken op het eiland de bultruggen uit Antarctica spotten. Wij passen de rondreizen graag aan op reistempo, afstanden en slaapplekken voor je gezin.

Madagaskar is vanwege de slechte wegen en malaria vooral geschikt voor gezinnen met wat oudere kinderen. Reis je met kleine kinderen en ben je op zoek naar een wildlife ervaring, denk dan eens aan Costa Rica of Zuid-Afrika.

Madagaskar rondreizen

 

Goed om te weten

Vervoer
Je reist individueel met een auto en privéchauffeur die het land op zijn duimpje kent. Zo kom je op plekken waar je zelf niet zo snel komt en heb je als gezin echt tijd voor elkaar.

Slaapplekken
Je slaapt in groene junglelodges, knusse guesthouses en je eigen bungalow aan het strand. Wij werken in Madagaskar voornamelijk met kleinschalige hotels die niet allemaal over familiekamers beschikken. In dat geval proberen we voor gezinnen kamers naast elkaar te boeken.

 

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Madagaskar bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family

Naar Riksja Family bestemmingen

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen