Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Onze individuele Jordanië rondreizen

Bij al onze rondreizen hebben we een basis-route voor je samengesteld. Deze kun je afhankelijk van je eigen wensen aanvullen met extra nachten en excursies.

Kom je er niet helemaal uit en heb je hulp nodig bij het samenstellen van je Jordanië reis? Zijn er speciale wensen of heb je gewoon een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Hoe bereik je ons?

Emailen
Je kunt ons mailen op jordanie@riksjatravel.nl. Wanneer je hier ook je telefoonnummer vermeldt, kan onze reisspecialist jouw wensen en vragen persoonlijk met je doornemen.

Liever bellen?
We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer: +31(0)71 891 0155
Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:30 uur
Zaterdagen zijn tussen 10:00 uur en 17:00 uur een beperkt aantal Riksja reisspecialisten aanwezig.

Kantooradres
Riksja Jordanië
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes, schrijf je dan onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief.

Social Media:

Volg Riksja travel op

icon facebook icon twitter icon youtube icon pinterest icon googleplus

 

Stuur ons een berichtje

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Coronavirus

We zijn ons bewust van het coronavirus. Uiteraard staat voor ons de veiligheid van jou als reiziger voorop. Daarom staan we als reisorganisatie in nauw contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Het RIVM, de ANVR en onze lokale partners wereldwijd en volgen we de situatie op de voet voor Jordanie. Op dit moment is Jordanie goed te bereizen en verwachten wij geen problemen voor jouw reis.

Mocht je meer informatie willen rondom het coronavirus dan kun je terecht op www.riksjatravel.nl/coronavirus of bellen met je reisspecialist.

Noodnummers

Als je tijdens je reis te maken krijgt met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij. Wanneer je een reisverzekering via ons met Unigarant hebt afgesloten is dit de ANWB Alarmcentrale, vanuit het buitenland te bereiken op telefoonnummer: +31-70 314 14 14 (vanuit Nederland; 088–269 28 88). In het geval van een calamiteit van grotere omvang (bijvoorbeeld een natuurramp) kun je bellen met SOS Internationals op noodnummer 020-651 51 51 voor directe hulpverlening.

Voor vragen of hulp tijdens je reis kan de lokale partner vaak het beste helpen. Deze contactgegevens staan in je boekingsbrief. Als je daarnaast nog verdere assistentie wenst dan kun je contact opnemen met Riksja Jordanië. Tijdens kantoortijden kun je ons bereiken op +31 (0)71–891 01 59. Riksja Jordanië is onderdeel van Riksja Travel. Wanneer je ons buiten kantoortijden dringend nodig hebt, kun je bellen naar het noodnummer van Riksja Travel: +31 (0)6 346 573 45.

KvK- en BTW nummer

KvK- en BTW-nummer: We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leiden, KvK nummer: 27345112. Bij de belastingdienst zijn we geregistreerd als ondernemer voor de omzetbelasting, BTW-nummer: NL820824227B01.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen