Riksja voor het vijfde jaar op rij beloond

blog

Geschreven op
woensdag 10 januari
Geschreven door
Delen op social media

Jaaaa, we hebben hem weer! Voor het vijfde jaar op rij hebben we de Reisgraag Award gewonnen voor ‘Beste Landenspecialist’. Daar zijn we heel erg trots op!

Reisgraag Awards

Jullie, onze reizigers, hebben ons op Reisgraag met gemiddeld een 8,8 beoordeeld. We besteden veel aandacht aan het samenstellen van onze reizen samen met onze reizigers en we hechten heel veel waarde aan het persoonlijke contact. De award is een enorme waardering hiervoor.  Lees hier alle reviews terug.

Marissa Trouwborst (marketeer): “Wat zijn we trots! Het is het vijfde jaar op rij dat we de award hebben gewonnen voor ‘Beste Landenspecialist’. Onze reisfanaten staan ook het hele jaar klaar om zoveel mogelijk reizigers een bijzondere ervaring te laten beleven. Natuurlijk gaan we zelf ook geregeld naar onze bestemmingen; zo weten we wat we aanbieden en of de plek nog steeds uniek is. Voor reizigers, door reizigers, dat is ons credo en dat willen we ook waarmaken. We hebben veel persoonlijk contact met onze reizigers tijdens het samenstellen van de reis, zodat elke reis uniek is en past bij die persoon. Het is gaaf om te zien dat dit ook zo wordt ervaren door onze reizigers. Deze award is een enorme waardering voor ons werk. We hopen ook dat we in 2018 weer zoveel mogelijk reizigers mogen helpen bij hun reis, naar een bestemming binnen of buiten Europa!”

Kies een van onze bestemmingen en bouw jouw ideale reis. Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen je met de planning en route. Zo zorgen we er samen voor dat jij het maximale uit jouw reis haalt.