Onze bestemmingsfans delen hun tips

blog

Geschreven op
dinsdag 13 november
Geschreven door
Delen op social media

Afgelopen zondag 11 november was het Riksja Reisevent 2018 in DeFabrique in Utrecht en wat was het een toffe dag! Ontzettend veel reizigers kwamen op ons event af voor verschillende workshops en natuurlijk voor heel veel reisinspiratie. Op het Riksja Reisevent deelden onze reisfanaten natuurlijk ook hun persoonlijke tips. Heb je deze sessies gemist, maar wil je ze wel heel graag terugzien? Dat kan! We hebben ze namelijk live opgenomen, je vindt ze hieronder.

Peru

Stap uit de voetsporen van andere reizigers en in de voetsporen van de Inca’s in Peru! Via een oud Incapad maak je de klim naar Machu Picchu, je vaart over het hoogst bevaarbare meer ter wereld en spot dieren in de Amazone. Onze reisfanaat Ineke is gek op Peru en Bolivia en vindt dan iedereen een keer naar deze twee bestemmingen moet gaan. Bekijk hier de presentatie terug.

Costa Rica

Groen, groener, groenst: zo kun je Costa Rica gerust omschrijven. Houd je van natuur en actief bezig zijn dan haal je hier je hart op! Wil jij naar Costa Rica? Onze bestemmingsexperts Nelleke en Nienke delen hun persoonlijke tips.

Indonesie

Familie en eten: daar draait het om in Indonesië. En dat voel je overal: je wordt warm onthaald en voor je het weet staat er een bord warm eten voor je neus. Onze bestemmingsexperts Romy en Kerstin vertellen je waarom jij een keer naar Indonesië moet gaan.

Cuba

Toeren in een oldtimer langs verschoten billboards van Che Guevara of paardrijden tussen tabaksvelden: in Cuba stap je uit de wereld van smartphones en social media, zo terug in de tijd. Onze Cuba-gek Ineke vertelt je waarom Cuba zeker op je verlanglijst hoort te staan.

Sri Lanka

Wie gek is op alles wat Azië te bieden heeft, zal verknocht raken aan Sri Lanka. Het land vinden we net Azië in het klein, reisfanaten Anne-Marie en Lisa vertellen je er alles over.

Zuid-Afrika

Of je nu gaat om wild te spotten, wijn te proeven of kennis te maken met de lokale bevolking, in Zuid-Afrika kan het allemaal en meer. Onze bestemmingsexperts Robert-Jan en Jolanda vertellen je alles over het land in deze presentatie.

Vietnam

Hurkend op een krukje slurp je van een lokale pho-soep. Zo warm als het gerecht, is ook de levenslust en behulpzaamheid van de Vietnamezen. Dat voel je bij de de gastvrouw van je homestay die verse loempia’s voor je vouwt tot de gids met wie je de waterwegen van de Mekong ontdekt. Vietnam-gekken Anouk en Vincent zijn groot fan van Vietnam en vertellen je hun tips.

Canada

Op zoek naar een stoere bestemming? Dan is Canada iets voor jou! Onze Canada-fanaten Rommy en Linda vertellen je over handige routes en welke plekken je niet mag missen.

Namibië en Botswana

Reizen door Namibië en Botswana is meer dan reizen door een land vol zand. Je hebt er veel wilde dieren, je kunt hier een mooie ontmoeting maken met de bosjesmannen en je hebt er de Okavango delta, een groot moerasgebied in het noorden van Botswana. Onze bestemmingsexpert Sharony vertelt je alles over de reismogelijkheden en hoe je de landen kunt combineren.

Amerika

Groot, groter, grootst: zo kun je Amerika wel omschrijven. Van de immense canyons tot de hamburgers op je bord: alles is overweldigend. Onze Amerika-gekken Lianne en Jolinda vertellen je over de meest handige routes en welke tips zij voor jou hebben.

Bekijk het event terug

Benieuwd naar een samenvatting van ons Riksja Reisevent 2018? Bekijk dan de livestream terug.