Beste reistijd: april

blog

Geschreven op
donderdag 25 oktober
Geschreven door
Delen op social media

Deze bestemmingen zijn in april goed bereisbaar

De bloemen staan weer volop in bloei en de temperaturen worden weer wat aangenamer. Toch is het vaak in april nog niet echt warm in Nederland, april doet immers wat hij wil. Eind mei begint de meivakantie en gaan veel Nederlanders eropuit. Reis je zonder schoolgaande kinderen? Dan raden we je aan buiten deze periode te reizen. Wij hebben de mooiste bestemmingen voor de maand april voor je op een rij gezet.

Ecuador

Dit is de beste maand om de Galápagoseilanden te bezoeken, zowel vanwege het weer (warm en veel blauwe luchten), het water (warm en helder; heerlijk om te snorkelen) als het planten- en dierenleven. Schildpadeieren komen uit, albatrossen komen broeden en de eilanden zelf zijn heel groen.

Ecuador

Indonesië

Contact met Riksja Travel

In april begint de droge tijd in Indonesië. De temperatuur loopt op tot 28 graden en ’s avonds blijft het lang warm. De rijst staat op springen en zal binnenkort geoogst worden. Hierdoor zijn de velden mooi groengeel.

Indonesië

China 

De ‘pittige’ bestemming China is ideaal om in april te bezoeken, als de winter is afgelopen. Het nog geen toeristisch hoogseizoen is en er geen miljoenen Chinezen op de been zijn.

China

Andere bestemmingen die in april goed te bereizen zijn:

Amerika Argentinië Australië Belize Bhutan Brazilië Cambodja Canada Chili Colombia Costa Rica Cuba Griekenland Guatemala IJsland India Jamaica Japan Jordanië Laos Madagaskar Maleisië Marokko Mexico Myanmar Nepal Nicaragua Nieuw-Zeeland Panama Portugal Sri Lanka Suriname Thailand Tibet Vietnam Zuid-Afrika

Wil je zeker weten dat je op tijd boekt en op de leukste plekken kunt slapen? Krijg geen spijt, boek op tijd! We hebben per bestemming voor je op een rij gezet hoe ver van tevoren je erbij moet zijn.
Ben je je nog aan het oriënteren en wil je insidertips van onze reisfanaten over jouw favoriete bestemming(en) ontvangen? Vraag dan alvast een inspiratiemail aan.