Naar boven

Corona informatie Myanmar

Algemene informatie

Het is weer tijd om te reizen!

Welkom wereld! Het is weer tijd om te reizen, nieuwe culturen te leren kennen, van de gebaande paden af te gaan en te ervaren hoe mooi de wereld is. Met onze nieuwe flexibele voorwaarden kun je zorgeloos dromen over je volgende reis.

Veilig op reis in Myanmar

Veiligheid van onze reizigers gaat boven alles. Altijd. Daarbij zijn we al jaren dé specialist op het gebied van individuele rondreizen op maat. Ten tijde van corona is dit ontzettend fijn, omdat we hierdoor snel kunnen schakelen om onze reizen corona-proof te maken. De reizen die wij aanbieden zijn uitsluitend individueel, verblijf je in kleinschalige hotels en zijn alle routes door ons zelf samengesteld samen met onze lokale vertegenwoordig ‘on the ground’. Daarnaast houden wij de situatie en reisadviezen per bestemming goed in de gaten en staan in nauw contact met de ANVR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zo kunnen we snel schakelen en je garanderen van een onbezorgde vakantie ter plaatse.

Actueel reisadvies Myanmar

We houden van al onze 50 bestemmingen de corona-situatie nauwlettend in de gaten. Voor up to date reisadvies verwijzen we je door naar de website van de Rijksoverheid. Voor verdere informatie over Corona-regels in Nederland verwijzen we je naar de website van Nederland Wereldwijd of voor onze Belgische reizigers naar het Belgische Ministerie van Buitenlandse zaken. Wil je graag verdere gedetailleerde informatie over Myanmar? Dan staan we je telefonisch graag te woord. Je kunt ons bereiken op +31(0)71 891 03 85 of via myanmar@riksjatravel.nl.

Volledig flexibel boeken

Wil je je reis boeken of heb je al een Riksja reis in het vooruitzicht? Weet dat we ons betrokken voelen bij onze reizigers en dat je er nooit alleen voor staat. Voor iedereen hanteren we daarom onze flexibele reisvoorwaarden, zonder dat je daar extra voor betaalt. Zo loop je geen financiële- en gezondheidsrisico’s en kunnen wij doen waar we al 20 jaar goed in zijn: droomreizen in vervulling laten gaan. Benieuwd naar ons gratis super flex pakket? Kijk dan hier: super flex pakket

We staan altijd voor je klaar

Als je met ons reist, nemen we je al het geregel uit handen. Jij geeft jouw reiswensen aan ons door; wij maken er jouw droomreis door Myanmar van en zorgen voor de leukste overnachtingen en tofste excursies ter plekke. We geven je praktische tips voor onderweg en adviseren je op basis van onze eigen reiservaringen.

Je reist met ons individueel en zelfstandig, maar zowel wij als onze lokale collega’s staan 24/7 voor je klaar om te helpen als dat nodig is. Dit doen we zowel vanuit Nederland als in Myanmar zelf. Ook garanderen wij jou van repatriëring mocht dit onverhoopt nodig zijn. Uiteraard altijd in overleg. Zo kun je op ons rekenen in elke situatie en denken we graag met je mee.

Riksja Travel is een financieel gezonde reisorganisatie en is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Dit houdt in dat je verzekerd bent van goede reisvoorwaarden en dat je volledige reissom wordt gedekt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement.

Wil je weten wat onze favoriete adressen in Myanmar zijn? Dat kan! Ons volledige aanbod vind je hieronder.

Een greep uit onze Myanmar-belevingen

background-pattern