Coronavirus

Algemene informatie

Coronavirus

Na maanden van gesloten grenzen gaan een aantal Europese bestemmingen weer open. Het is een eerste stap en we hopen dat op niet al te lange termijn meer bestemmingen zullen volgen. Uiteraard staat voor ons de veiligheid van jou als reiziger voorop. Daarom staan we als reisorganisatie in nauw contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het RIVM, de ANVR en onze lokale partners wereldwijd en volgen we de situatie op de voet voor Georgië.

Vanaf 15 juni 2020 is het reisadvies van Buitenlandse Zaken voor diverse landen van oranje naar geel gegaan, wat betekent dat we die bestemmingen voorzichtig weer kunnen gaan bezoeken. Op dit moment is het reisadvies voor Georgië nog oranje, wat betekent dat reizen wordt afgeraden. De Georgische overheid heeft laten weten vanaf 1 juli weer internationale reizigers te verwelkomen. We hopen dat Georgië, als Europese bestemming met relatief lage aantallen geregistreerde besmettingen met het coronavirus, snel toegevoegd wordt aan de lijst van landen met code geel door de Nederlandse overheid. Wij kunnen niet wachten om weer te gaan reizen!

Tot die tijd kun je natuurlijk een reisvoorstel bij ons aanvragen. We denken graag met je mee over mogelijke routes, bouwstenen die passen bij jouw wensen en jouw budget.

In Georgië dien je anderhalve meter afstand te houden en mondkapjes te dragen in het ov en alle publieke ruimtes zoals supermarkten en winkels. Er mogen niet meer dan tien mensen tegelijkertijd in één ruimte zijn – óók niet in winkels. Je dient altijd een identiteitsbewijs op zak te hebben.

Mocht je meer informatie willen rondom het coronavirus dan kun je terecht op www.riksjatravel.nl/coronavirus.