Fotowedstrijd breng ver weg dichtbij

Om Europa beter te leren kennen, houden we samen met Columbus Magazine en Zoom.nl een fotowedstrijd, waar we ver dichtbij brengen. Heb je een reisfoto van binnen Europa, waar het net lijkt alsof je aan de andere kant van de wereld staat? Dan is je foto veel waard! Zo krijgen alle deelnemers een gratis Zoom fotografiecursus t.w.v. 69,90 euro. De winnaar met de allermooiste ‘breng ver weg dichtbij’ reisfoto wint een reis voor twee personen naar Kroatië & Slovenië t.w.v. 1800 euro!! Daarnaast maak je kans op één van de 5 jaarabonnementen van Columbus Travel, het nr. 1 reismagazine van Nederland of één van de 10 jaarabonnementen van zoom.nl.

Hoe werkt het?

– Kies een foto uit jouw fotocollectie die een verre bestemming dichtbij huis weet te brengen.
– Upload de foto in de tool. Je kunt maximaal 3 foto’s insturen.
– Zet in de omschrijving waar de foto gemaakt is en aan welke verre bestemming het je doet denken.
– Zodra je de foto hebt ingestuurd ontvang je een bevestigingsmail met link waarmee je de fotografiecursus kunt claimen.

Stem op jouw favoriete foto!

Om te stemmen op een foto, klik je erop binnen de fotogalerie op de fotowedstrijdpagina. De foto verschijnt dan groot op je scherm. Klik op het harticoontje om op de foto te stemmen. Je kunt maar één keer op dezelfde foto stemmen. Het is wel mogelijk om op meerdere foto’s te stemmen.

europa magazine

Geen foto, maar wel interesse in Europa?

Heb je geen foto om in te sturen, maar ben je wel heel nieuwsgierig naar onze bestemmingen binnen Europa? We vertellen je graag meer! We hebben namelijk een dosis Europa-inspiratie voor je klaar staan, want je hoeft niet altijd ver te reizen om verrast te worden.

Benieuwd naar de reis die je kunt winnen?

Op roadtrip naar Kroatië met je eigen auto. Dat geeft vrijheid en flexibiliteit om je dagen zelf in te delen. Een reis waarin je natuur en cultuur combineert mét een glamping-stop in het verrassende Slovenië. Proef de lekkerste wijnen van Kroatië, wandel door het nationaal park Plitvicemeren, eet bij een lokale familie thuis, dwaal door charmante vestingstadjes en proef het eilandgevoel.

Alle inzendingen