Naar boven

Waarom je júíst nu je droomreis moet boeken!

blog

Geschreven op
donderdag 1 oktober
Geschreven door
Shannon van Duyl

Een mooie win-win actie voor iedereen

Het is natuurlijk geen geheim dat iedere reisorganisatie het op dit moment zwaar heeft. Ook wij bij Riksja hebben een heftige tijd achter de rug en we zijn er helaas nog steeds niet doorheen. Maar we bestaan niet voor niets al 20 jaar! Want door de jaren heen hebben we meerdere grote uitdagingen en crisissen op ons pad gehad. Los van de pijn die we op dit moment bij Riksja voelen, biedt een crisis ook kansen en ruimte voor creativiteit. Het zorgt ervoor dat je als organisatie aanscherpt en doelgericht hard met elkaar werkt om weer terug te komen bij onze grootste drijfveer: wereldwijd droomreizen organiseren voor al onze reizigers.

Daarom hebben we iets bedacht wat voor jou als reiziger een kans is en voor ons als reisorganisatie weer perspectief biedt. Want als je nu je reis voor 2021 bij ons boekt, hoef je géén aanbetaling te doen én bieden we je de zekerheid van gratis annuleren. We leggen je graag uit waarom we dit doen!

Financiële zekerheid en flexibiliteit

De coronasituatie heeft ervoor gezorgd dat we compleet stilstaan als het op reizen aankomt. En dit is begrijpelijk. Want het is ontzettend spannend en vooral ook onzeker om nu een reis te boeken. Het blijkt echter dat veel mensen wel graag op reis willen of plannen willen maken voor volgend jaar. Maar hoe staat de situatie er over 4 maanden voor? En als ik nu boek, raak ik dan mijn geld kwijt? En welk landen gaan binnenkort op code geel of groen?

Met deze actie willen we reizigers heel graag financiële zekerheid bieden, met daarbij alle flexibiliteit die je op dit moment wenst. Dit zodat je toch plannen kunt gaan maken, zonder het gevoel te hebben risico te lopen.

Een toekomst voor onze lokale samenwerkingspartners

Met reizen in 50 landen hebben we inmiddels een groot netwerk van lokale partners opgebouwd die al jaren voor onze reizigers ter plaatse zorgen en helpen onze reizen goed te organiseren. Deze groep mensen loopt uiteen van kantoormedewerkers, chauffeurs, gidsen, lokale reisorganisatoren, koks, obers, hoteleigenaren en zo nog vele anderen. Al deze mensen zijn net als wij geraakt door de crisis. En we willen ook hen met deze actie weer wat hoop geven voor de toekomst. Want met nieuwe boekingen is er weer licht te zien. En vele van onze lokale partners staan te popelen tot hun land weer bereisd kan worden!

What’s in it for us?

Met iedere leuke actie die we bedenken hopen we natuurlijk een groter reispubliek te bereiken die we kennis laten maken met onze filosofie en manier van reizen. Maar deze keer voelt het echt anders. De afgelopen maanden waren op zijn zachtst gezegd roerig. Land na land sloot de grenzen en we moesten alles in het werk stellen om honderden reizigers vanuit alle uithoeken van de wereld zo snel mogelijk, veilig én gezond terug naar huis krijgen. Daar kwam bij dat we duizenden reizigers moesten bellen met de boodschap dat hun reis niet door kon gaan. Met deze actie willen we heel graag een positieve draai geven aan de situatie en mensen de gelegenheid geven om weer uit te kijken naar een mooie reis. Maar we doen het ook echt wel voor onszelf… Zodat we weer kunnen doen waar ons hart ligt: samen met reizigers droomreizen samenstellen.

De voorwaarden

Bij Riksja houden we niet van beloften die niet worden waargemaakt en acties met addertjes onder het gras. Wel willen we je graag de details van deze actie vertellen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Je vindt de volledige voorwaarden op onze actiepagina. Maar we beloven je: je wordt niet teleurgesteld!

Voorwaarden flexibel boeken
Bestemmingen
Informatie Corona

background-pattern