Naar boven

5x Sinterklaascadeaus voor kleine- en grote wereldreizigers

blog

Geschreven op
dinsdag 24 november
Geschreven door
Shannon van Duyl

Hij is weer in het land, al was het wel even spannend of hij dit jaar wel zou kunnen aankomen nu de kolen op waren en het plaatsje Zwalk niet op de kaart leek te staan. Maar hij is er weer, dus de verlanglijstjes kunnen gemaakt worden. En ben je nou nog op zoek naar wat inspiratie? Wij hebben de leukste cadeaus vast voor je op een rijtje gezet. Speciaal voor kleine- en grote wereldreizigers.

1. Kleine Globetrotter magazine

Perfect voor de dosis reisinspiratie die we nu zo nodig hebben, dit magazine is het eerste magazine dat volledig over reizen met kinderen gaat. Zo eentje die op je deurmat valt en die je vast kan houden. Waar je doorheen kan bladeren en waar je ezelsoren in kan maken. Lekker oldskool. Een eerlijk magazine vooral, speciaal voor reislustige ouders.

2. Handgemaakte pietenslinger van afvalhout

Ook op ons verlanglijstje voor Sinterklaas: een slinger met houten pietjes. Leuk om voor het raam te hangen of ter decoratie van de kinderkamer. De slinger bestaat uit drie pietjes en een jute zakje. En wat zo leuk is: deze pietjes worden handgemaakt van afval. Afval? Zeker! De pietjes zijn gemaakt van timmerplaten die bij het grofvuil lagen. Zonde om weg te gooien als er zulke leuke dingen van gemaakt kunnen worden, dacht Lilian van Woet en Woel. En daar zijn wij het helemaal mee eens, je kunt ze bestellen op haar website woetenwoel.nl

3. Opvouwbare speelemmer voor op strand

Wij kopen zelf vaak op onze vakantiebestemming een emmer en een schepje om deze vervolgens ook weer daar achter te laten. Want, helaas, geen plek meer in de koffer. Zonde eigenlijk! Met deze opvouwbare emmer is dat dus niet meer nodig. In een handomdraai frommel je ‘m samen en prop je ‘m in de strandtas of vakantiekoffer. Zoutbloed, de webshop die deze leuke emmertjes verkoopt, heeft nog veel meer duurzame strandartikelen. Ook voor jezelf trouwens. En, we hebben een leuke kortingsactie voor je: Gebruik de code RIKSJA en krijg 15% korting op je aankoop en gratis verzending (bij besteding van €75,-, actie geldt tot 31 december 2020).

4. Leesvoer: Van Terschelling tot Timboektoe

Al is het reizen op het moment nog steeds onzeker en beperkt, dit boek neemt je écht even mee op reis door de persoonlijke verhalen van 19 reislustige ouders! Ideaal om vanaf de bank weg te dromen en (stiekem) alvast nieuwe plannen te maken. Denk aan op avontuur in Sri Lanka, bijkomen in het pittoreske Portugal of met het hele gezin op een hondenslee door Lapland. Van Bali tot Botswana, van Hawaï tot Kopenhagen en nog zóveel meer! Leuk detail: onze collega Nynke schreef het reisverhaal voor Sri Lanka.
Van Terschelling tot Timboektoe kun je kopen via o.a. Youbedo voor €21,99*

*tot 12% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel

5. Tiptoi Starterset wereldatlas

Kinderen hebben tegenwoordig al zoveel speelgoed. Wij proberen daarom ook een beetje kritisch te kijken naar wat speelgoed verder toevoegt. Met de tiptoi wereldatlas gaan kinderen op reis rond de wereld en leren ze continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Ze tippen zelf met de tiptoistift op de plaatjes in het boek of op de kaart en horen daarbij passende geluiden, liedjes en spannende informatie.

Begint het alweer te kriebelen?

Krijg jij met deze inspiratie ook spontaan zin om je koffers te pakken en naar tropische stranden af te reizen, maar vind je het spannend je reis nu al te boeken? Dat begrijpen we. Toch willen we je heel graag weer in de reisstemming laten komen. Daarom bieden we je een unieke kans, door je financiële zekerheid te bieden, mét daarbij alle flexibiliteit die je op dit moment wenst. Je kunt je reis namelijk nu boeken, zonder aanbetaling en met de zekerheid van gratis annuleren.

Lees ook onze andere blogs!

background-pattern