Naar boven

Canada reiziger: Linda van der Graaf aan het woord

blog

Hi Canadareiziger!

Mijn naam is Linda van der Graaf (1985), blogger op mijn eigen website NatuurlijkLinda.nl en ik ben een enorme reisfanaat! Voordat een reis goed en wel afgelopen is denk ik alweer na over de volgende. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Decorative torn edge
Geschreven op
woensdag 12 april
Geschreven door
Marloes Lukaart

Canada stond al jaren hoog op mijn lijstje. Vorig jaar ben ik er dan eindelijk met mijn vriend heen geweest! Ik hou van natuur, groen, bergen en wilde dieren. Daarom heeft Canada altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad.

Met Riksja zijn we 3 weken naar British Columbia en Alberta geweest. Vancouver-Victoria- Ucluelet-Whistler-Wells Gray NP-Jasper-Banff-Calgary was de route. We wilden overal net wat langer blijven dan de meeste reizen doen, zodat we de plaatsen die we aandeden echt goed kunnen beleven. Dat is met de ideeën van Riksja heel goed gelukt! Het zijn 3 geweldige weken geworden, met onder andere orka’s, bultruggen, bruine beren, grizzly beren, elanden, super schattige bergmarmotten en een coyote met jongen! En natuurlijk de natuur met de prachtige bergen in de Rockies en het mooie groen en het blauwe water overal.

Canada voelde voor mij als thuiskomen en ik moest zelfs huilen toen ik de Rockies in mijn achteruitkijkspiegel zag vervagen toen we naar Calgary reden om terug naar Amsterdam te vliegen…

Lees in mijn reisverslag wat we hebben meegemaakt in Canada. Ik hoop dat ik jou hiermee enthousiast maak om ook te gaan en jou ideeën te geven van wat je allemaal kunt zien en doen in het prachtige West-Canada!

Nog meer inspiratie opdoen? Lees meer blogs

Bekijk onze rondreizen en bouwstenen

background-pattern